Ladnie...skarpety dla potrzebujacego.
Wersja do druku
Ladnie...skarpety dla potrzebujacego.
ostatnia wrzuta mi się ciut przerysowana wydaje
tak jakby suwak za bardzo został przesunięty..
nie wiem czy bazowałeś na maskach - ale w sumie praktycznie wszystkie sprawiają takie wrażenie (poza skarpetami ;) )
także ostatnia seria technicznie mi nie podeszła - widokowo oczywiście góry zawsze uwielbiam oglądać :)
---------- Post dodany o 21:22 ---------- Poprzedni post był o 21:13 ----------
no ale przekartkowałam strony ;) i trafiłam na przedostatnią wrzutę którą nie wiedzieć czemu minęłam - tą z końmi w tle ;)
przepiękne jest to ujęcie - 619
a poza nim także 621, 622 - to jakby z samolotu lub drona jakiegoś, a także 625 zatrzymały mnie na dłużej
spytałabym jak bardzo hardcorowe te podejścia są - bo widoki przednie
ale pewnie i tak nie warto Ci wierzyć w temacie określania łatwości szlaków :-P za dużo zapierniczasz po górkach by być obiektywnym ;)
Z tym przerysowaniem chyba masz rację.
Szlak na Sławkowski jest akurat bardzo łatwy, żadnych łańcuchów, klamer etc ani b. stromych podejść - jak zresztą widać na fotach to taka większa Babia Góra :lol:. Jak mi nie wierzysz kolega robtor potwierdzi :grin:. Podejście mi zajęło ok. 4 godzin z parkingu w Starym Smokovcu a jakoś bardzo to się nie śpieszyłem, jak zwykle zresztą. Podejście dosyć nudne bo idziemy południowym zboczem i widzimy głównie dolinę, tylko czasami na grani widok na Tatry. Za to na górze widoki przepiękne :grin:
Jutro wrzucę jeszcze jakąś panoramę :grin:
Kozice przepiękne a szczególnie na zdjęciu 613.
Jeszcze trzy panoramy ze Sławkowskiego, wszystkie podobne, robione z 2 różnych miejsc o różnym czasie. Składane w ICE z kilkunastu poziomych kadrów w jednym rzędzie. Klikać ile wlezie :grin:
632.
Załącznik 155480
633.
Załącznik 155481
634.
Załącznik 155482
Fajne panoramy, światło fajnie się przebija przez te chmury
Jestem zachwycony wiodokami.
Coś pięknego :)
Fajne :)
Tak się składa, że wszystkie panoramy pięknie wyszły :grin: