Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez petreq ale ogólnie to leniwy jest... :D Już nie bądź taki skromny :)
Cytat: Zamieszczone przez CzaRmaX Już nie bądź taki skromny :) Zapytaj mojej żony... to się nasłuchasz. :)
Cytat: Zamieszczone przez petreq Zapytaj mojej żony... to się nasłuchasz. :) Noooo przestań, trochę taktu mam i Twojej żony pytać o takie rzeczy nie będę. A co do kobiet to od każdej można się nasłuchać, począwszy od jakiś kilku miesięcy od poznania ( nie mylić z Poznaniem) ;) :)
...stąd kolejny kadr nosi tytuł... cisza. :) 246. Załącznik 170459
Cytat: Zamieszczone przez petreq Zapytaj mojej żony... to się nasłuchasz. :) Zwłaszcza, że chałupa z fotki ma mocne powiązanie z pewnym mezaliansem ;)
Cytat: Zamieszczone przez petreq ...stąd kolejny kadr nosi tytuł... cisza. :) 246. Załącznik 170459 Wiosna, widać... ---------- Post dodany o 01:00 ---------- Poprzedni post był o 00:59 ---------- Cytat: Zamieszczone przez sepi19 Zwłaszcza, że chałupa z fotki ma mocne powiązanie z pewnym mezaliansem ;) Coś więcej o tym?
Cytat: Zamieszczone przez apz Wiosna, widać... ---------- Post dodany o 01:00 ---------- Poprzedni post był o 00:59 ---------- Coś więcej o tym? A to już może autor zdjęcia ;)
Cytat: Zamieszczone przez petreq ...stąd kolejny kadr nosi tytuł... cisza. :) 246. Ja jednak uważam coś innego ;) https://forum.olympusclub.pl/attachm...3&d=1459638185
Cytat: Zamieszczone przez sepi19 A to już może autor zdjęcia ;) Zacząłeś Waść to dokończ... ;) ---------- Post dodany o 01:05 ---------- Poprzedni post był o 01:04 ---------- Cytat: Zamieszczone przez CzaRmaX Ja jednak uważam coś innego ;) To bardziej... ostatnie tchnienie... ;)
Cytat: Zamieszczone przez petreq To bardziej... ostatnie tchnienie... ;) No i jednak dobrze mówiłem abyś nie był taki skromny :)