Odp: Tadzikowe przygody z "sześćsetdwudziestką"
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
To nie Włochy !
No nie, Italia.:-P
4 załącznik(ów)
Dziękuję za liczne przybycie, będzie jeszcze parę fotek z Italii lub jak kto woli - Włoch. Na razie coś dla miłośników wertykalnych pionów i horyzontalnych poziomów lub na odwrót - jedna z najpiękniejszych jakie widziałem. Przepraszam za brak totalnej symetrii, ale jak za długo ślepię w ekran to mi się wszytko krzywe wydaje.
Załącznik 132570Załącznik 132571Załącznik 132572Załącznik 132573
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
340. Katedra w Orvieto.
Jest piękna, dotykałeś murów?
Prawdziwe arcydzieło, pokażesz również katedrę wewnątrz?
Stałem przed nia chyba z pół godziny i się gapiłem. Niestety nie wszedłem do środka bo nie miałem długich spodni. Tak dotykałem murów - lubie takie miejsca które pachną historią.
A co dlugosc spodni ma do tego??
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Stałem przed nia chyba z pół godziny i się gapiłem. Niestety nie wszedłem do środka bo nie miałem długich spodni. Tak dotykałem murów - lubie takie miejsca które pachną historią.
Ja też, stałem tam, gapiłem się a po jakich 40min łaziłem i macałem mury. To samo było z Katedrą w Köln, kurczę co to za cuda!
Katedra imponująca - tyle detali, eh, 40 min. to za mało na to dzieło.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
A co dlugosc spodni ma do tego??
Jeśli ktoś prosi żeby nie wchodzić w szortach a ja jestem tylko gościem to szanuję życzenie gospodarza.
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Jeśli ktoś prosi żeby nie wchodzić w szortach a ja jestem tylko gościem to szanuję życzenie gospodarza.
No tak.Gosc w szortach przeszkadza,a gole baby i faceci namalowane na scianach to juz nie.
No nic.Ale tak to bywa z rodzynkami
Fotki bardzo dobre.