-
No co Wy? Kasztany nostalgiczne? toć czeka się na nie całe lato, dzieciaki patykami strącają niedojrzałe, rozłupują kolczatki... ludziki chcą robić.
Kasztany to wczesna jesień, dopiero potem jest ta smutna, z chryzantemami i łysymi drzewami.
Morlok, już ja Cię dzisiaj rozweselę w bufecie :D
-
kurcze, no pewnie, ze nostalgicznie bo:
-nie mam tutaj kasztanow...
-za mlodego to sie biegalo po drzewach, a teraz juz nie...
-zima zaraz bedzie...
;)
PS
no niestety dzisiaj nie moge zajrzec do bufetu, ale opowiecie mi pozniej :)
pzdr
-
Fajne kasztanowe. Ja uwielbiam z dzieciakiem iść na kasztany. W tym roku przypomniałem sobie jak się po drzewach chodzi.
-
Chciałbym sie odnieśc do zdjęcia oranges... bardzo, ale to bardzo fajne kolorystycznie. ze też ja nie ma szczescia by zlapac takie obrazki... może jestem ślepy? Badzo fajnie!
-
Mnie kasztany zawsze przypominają jak z dzieciakami robiliśmy na nie wyprawę koniecznie za miasto a wieczorem na stole kuchennym maszerowała cała armia ludzików. Dla mnie niezwykle sympatyczny kadr przede wszystkim z uśmiechem i obfitym plonem w zamiejskiej scenerii.
-
Na "oranges" dla mnie trochę za mdło, ale zrekompensowałaś to w "kasztanach". Ma swój klimat ta fotka, nasycenie , kolory. Podoba mi się;-)
-
Korzystając z czasu i miejsca chciałem w tym momencie i w tym wątku wyrazić swoją opinię odnośnie zamieszczonego materiału fotograficznego. Otóż w związku z pomyślnym układem planet oraz pływami cieków wodnych w koniunkcji z fazą księżyca, zaprezentowany i wyłożony na widok publiczny materiał artystyczny emanuje pogodnością, radością chwili, jak również obfituje w znaczne ilości szczegółów będących motorem do dokładniejszego i wnikliwego analizowania treści cyfrowych fotografii. Taką koncepcję popieram i się utożsamiam.
Kasztany przemiłe sentymentalnie i materiałowo :)
-
1 załącznik(ów)
Cieszę się, że jednak znaleźli się amatorzy kasztanów :)
Poniżej wariacja na temat już kiedyś prezentowany.
"Remanent"
-
ale czad, obcięłaś jej głowę.:)
-
Pojechane :) co ma na zębach ?