mynameisnobody, nie oszukuj się. Nawet gdybyś miał pod co podpiąć te słoiki, jęczałbyś, że nie ma już matryc Kodaka.
Lepiej podziękuj Olympusowi, że nie spełnia Twoich zachcianek, bo dzięki temu tutaj istniejesz. Inaczej nie miałbyś o czym pisać.
Wersja do druku
mynameisnobody, nie oszukuj się. Nawet gdybyś miał pod co podpiąć te słoiki, jęczałbyś, że nie ma już matryc Kodaka.
Lepiej podziękuj Olympusowi, że nie spełnia Twoich zachcianek, bo dzięki temu tutaj istniejesz. Inaczej nie miałbyś o czym pisać.
W Japonii w Olympusie nastąpi teraz seria sepuku, nie widzę tego inaczej
ja wam wszystkim zarepuje - wpisujcie po kolei miasta:
Po pierwsze nie kłam - poczytaj sobie o Aleksie Majoli czy Dworzaku - tacy tam Panowie z grupy Magnum. Chyba, że wyznacznikiem dla Ciebie są kotleciarze i weselnicy - to przepraszam, faktycznie nie widziałem ostatnio.
Po drugie - podaj Olka do sądu, że zaufałeś mu, kupiłeś mnóstwo klamotów i teraz jesteś w kropce...
Nyny ma troszkę racji, Olympus zdenerwował trochę ludków swoją decyzją o zamknięciu rozdziału 4/3.
Z mojego punktu widzenia (i jak widzę nie tylko) była to decyzja błędna.
A efekt jej jest taki, że nikt rozsądny nie wyłoży na rozbudowę systemu m4/3 jakiejś większej kasy.
MCR> zapomniałeś o Koronnym Argumencie> Wacławie Wantuchu -popraw się!
Widzisz taki Chase Jarvis robi iphonem- argument na co -że olympus ma jeszcze bufor do działania?
Za chwilę zaczniesz pisać i uświadamiać o grupie Magnum -ale ale...
Jako że moderator śpi (patrz merytoryczne wpisy kolegów repowców) przemycę pewną historię która jako " niemerytoryczna" została usunięta wcześniej>
---------- Post dodany o 23:00 ---------- Poprzedni post był o 22:56 ----------
Przypominam że się przecież się grzecznie zachowujemy (misiu-pysiu też się stara ale brakuje mu praktyki)...
Jako że kolega MCR wyraża niezrozumienie mojej postawy zamieszczam ponownie tekst który "Szanowna-Kłaniam-się -do -pasa Moderacja" usunęła a moim zdaniem łatwo i przystępnie tłumaczący niezręczną sytuację która wielu zapewne osobom czytającym ten wątek umknęła.
Kehem>
Aha> przypowieść jest alegoryczna i nie nazywam Was (specjalnie proszę o wytłumaczenie misiowi-pysiowi) murzynkami! (to taka bajka -ok?).
A więc za siedmioma górami, za siedmioma rzekami i 1nym oceanem...
"MCR -twoja historia przypomina mi pewnego pastora który udał się do Harlemu by w jednym z tamtejszych kościołów baptystów udzielić kazania licznie zgromadzonym tam wiernym.
Opowiedziawszy miłą i pouczającą historię jak to stwórca w swoim Dziele Stworzenia wielokrotnie odnosił porażki bez skutku próbując wypalić z gliny i tchnienia swego idealnego człowieka, w niebiańskim piecu -jak wiemy na swój wzór i podobieństwo...
Kolejną nieudaną próbą -zbyt długo trzymając w żarze boskiego ognia, -nadpalonym czarnoskórym tak się przejął że ze wstydu ukrył swe nieudany "prototyp" na odległym i dzikim lądzie zwanym Terra-Africanensis by nikt nie musiał oglądać ukrytego za setkami mil piasków -strzeżonego przez dzikie stwory dziwoląga.
Ale jak podsumował ów natchniony pastor siedzący tam potomkowie owego "wypadku" nie powinni się czuć gorsi ponieważ dzięki bożemu miłosierdziu znaleźli się pod opieką wyrozumiałych i współczujących białych. Dzięki cudowi odkrycia ich piekła przez bohaterskich kupców i "przewoźników" ich przodkowie zostali wyzwoleni od ciemnoty i grzechu i uratowani przez cywilizację.
A -on jako duszpasterz i duchowy przywódca zapewnia że nie powinni czuć się winni i cieszyć się z wolności którą im podarowano > bo są prawie tacy jak ich biali Panowie. On sam tak swoich murzynków-podopiecznych kocha że nawet mógłby się pomalować pastą do butów w helloween by stać się jednym z nich (ha!) - a na początek zatrudni paru z nich za strawę i dach nad głową jako służących "na dobry początek" -Niech będzie Pochwalony!
Pastor był potem długo i "mocno" noszony na rękach
Amen! -dziękuję za pociechę - uwierzyłem że mogę być szczęśliwy z olympusem
NAWET! jako jedynym aparatem !
WOW jak Dworzak albo Alex Matoja!
Przypowiastkę dedykuję dla misia-pysia vierundfünfzig wraz z obowiązkowym :":mrgreen:" "
Dobrze, że zauważyłeś, że moderacja śpi. :) Dobranoc wobec tego, jutro jak któryś moderator wstanie to temat otworzy.