Testy mikrusa cd. tym razem z podpiętym ZD 14-54mm. Super szybki obiektyw, teraz ledwie bzyka ;)
376,377,378
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Naszła mnie właśnie refleksja, że lubię ten nowy szum na matrycy :)
Wersja do druku
Testy mikrusa cd. tym razem z podpiętym ZD 14-54mm. Super szybki obiektyw, teraz ledwie bzyka ;)
376,377,378
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Naszła mnie właśnie refleksja, że lubię ten nowy szum na matrycy :)
Kilka strzałów nowym nabytkiem M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Obiektyw jest fajny a może nawet bardzo fajny. Nie mogę doczekać się już wiosny ;)
378,379,380,381
Fajny skrzat:)
Na ostatnim chyba patrzy czy jakas kawalkada zwierzakow nie bedzie mu przez lesne pasy przechodzila:)
pozdroofka
Może być taka sytuacja. Ostatnio mnie i kolegów w tej okolicy próbowały pogonić dziki. Było ciekawie bo weszliśmy na nie w środku nocy bez latarki ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wyprawa rowerowa do Kampinosu
382,383,384,385,386,387
Te równinne brzezinki fajne. Zupełnie"inny" krajobraz jak na "moich" pagórkach....
Dałbym wszystko za Tatry lub przynajmniej jakieś Bieszczady gdzieś u mnie na Kabatach ;)
Linie na Ursynowie
388,389,390,391
Kolejne ursynowskie linie
392,393,394
Kampinos jak dla mnie pierwsze dwa za ostro, az oczy bola, osobiscie lubie ukazywanie kolorow i rytmow w pastelach malowanych, moze takie zboczenie ale kojarzy mi sie z przekazem spokoju.
Z tej serii 5 i 6 niby cos w sobie maja ale z drugiej strony czegos im brakuje, ciezko to ujac, nie wiem ile fotek dociales.
pozdroofka