Grizz musze Cie pochwalic za avatar. Niczego sobie :grin:
Dzisiaj na obiad....albo na deser dziewczynka.
Boje sie portretow, ale kto nie probuje to sie nigdy nie naumie...:mrgreen:
Wersja do druku
Grizz musze Cie pochwalic za avatar. Niczego sobie :grin:
Dzisiaj na obiad....albo na deser dziewczynka.
Boje sie portretow, ale kto nie probuje to sie nigdy nie naumie...:mrgreen:
Samo ujęcie dziewczynki mi się podoba.
Od razu zresztą widać, że nie pozowała za darmo ;-)
IMHO przyjemniej by wyszło z mniejszą ilością światła z lampy, dziewczynka właściwie oświetlona a nie doświetlona.
Nie jestem do końca pewien ale czy oczy nie są zbyt mocno obrobione?
O WB to już piszę po raz ostatni :-P
ja bym jednak próbował i nie poddawał się. Diabolique całkiem nieźle dał sobie radę z lampą wbudowaną.
Nie wiem jak to się robi w C ale trzeba zmniejszyć moc lampy.
W Olympusie nie jestem wstanie wyjść z czasem poniżej 1/250s synchronizacji dla lampy wbudowanej i przy mocnym słońcu zwiększałem A. Jeden zawodowiec proponował mi używanie blendy.
Rozumiem, że jedno dziecko za cukierki trzyma blendę i a drugie pozuje ;-).
Dzieki za mile slowa Jarek. To o jakosci fotografii to chyba bardziej zacheta na przyszlosc :wink: Bede sie starac.
Droplet, Diabolique to Diabolique....moje umiejetnosci od jego dzieli ogromna przepasc, ale mozesz byc pewny, ze sie nie poddam.
Wszystko w swoim czasie.
Dzisiaj nie bede meczyc wiecej Algieria.
Podczas wyprawy do latari morskiej w Alteii gonila mnie straszna burza, ale zanim mnie dopadla udalo mi sie uwiecznic pare widoczkow w takim pieknym i zmiennym,przedburzowym swietle.
Raz zlotym, raz prawie czarnym....sami zobaczcie.
ojej jak pięknie :) tylko na pierwszym jak popatrze nad morze to mam wrażenie (?) że leci w lewo, na trzecim to samo.
Poza tym najbardziej podoba mi się 3 :grin: pięknie to wygląda, masz może jeszcze taki morze z bezkresnym horyzontem, wydaje mi się, że byłoby jeszcze efektowniej :) kolorki ładne na wszystkich :wink:
wrzuta ładna!
Fajne kadry no i kolory bajeczne :grin: Chce się tam być, pięknie :!: