Za Muminkiem - las świetnie pokazany, górskie kadry też ekstra.
Nad Morskim Okiem cieplutko :), dzień wcześniej, po południu miałem poniżej zera :cry:
Wersja do druku
Za Muminkiem - las świetnie pokazany, górskie kadry też ekstra.
Nad Morskim Okiem cieplutko :), dzień wcześniej, po południu miałem poniżej zera :cry:
Piknie Panie, Y376 wymiata. Kusisz tymi zdjęciami, kiedyś w końcu wybiorę się zimą w Tatry...
Żal tyłek ściska jak się na te zdjęcia patrzy. Tak tam ślicznie. Ech, pojechało by się połazić.
Ja wybieram się na kilka dni w okresie sylwestrowym mam nadzieję, że w tym roku będzie duuużo śniegu bo ubiegłego roku było z tym licho.
Po drodze jest kilka widokowych punktów, zatrzymaliśmy sie w dwóch miejscach by zrobić zdjęcia
Droga na Morskie Oko jest długa, ok 9 km, po którymś razie nie zwraca się już zbytniej uwagi na mijane atrakcje. Wodogrzmoty Mickiewicza były w głębokim cieniu a i tak sporo ludzi robiło sobie pamiątkowe fotki. Mam już tyle fot z tego miejsca że nawet nie przystanęliśmy by na nie popatrzeć. Owszem kilka fot zrobiłem ale nie będę w tej relacji skupiał się na najbardziej zaludnionej trasie w Tatrach. Szliśmy dość szybko by zaoszczędzony czas móc wykorzystać w ciekawszych dla nas miejscach. Po 1h i 35 minutach doszliśmy do Morskiego Oka, tu krótka przerwa kilka fotek i ruszyliśmy szlakiem na Szpiglasową Przełęcz.
Y379
Załącznik 103058
Y380
Załącznik 103059
Y381
Załącznik 103060
Y382 Morskie Oko
Załącznik 103061
Y383
Załącznik 103062
Y384 Mnich, powoli się do niego zbliżamy
Załącznik 103063
Wysmienite zdjęcia i lekki, łatwy w odbiorze opis. Brawa za całość!
mgły na 380 381 kupuję :)
@yamada fajne widoczki, podoba sie.
Mgliste bardzo przyjemne.