No to Ediie do roboty, i Asia także., macie wiele czasu!
Wersja do druku
No to Ediie do roboty, i Asia także., macie wiele czasu!
Chciałem w ten sposób dać wyraz mojemu miłemu zaskoczeniu poziomem Twoich prac. Nie chodzi jednakże o to, że było źle a jest lepiej - było dobrze a jest jeszcze lepiej... a wiesz przecież, że miałem/mam okazję śledzić Twój rozwój na obiektywnych i widzę jak dobrze Ci idzie.
Upraszczając: foty są świetne i ja też chcę takie ;)
Dzieki, nie wiem co powiedziec :)
Staram sie nie stac w miejscu. Z publikowaniem na obiektywnych dalem sobie spokoj, rzadko cos wrzucam i raczej tylko "na chwile", jesli juz. A sam dla siebie czlowiek rzadko kiedy jest dobrym krytykiem. Dlatego bardzo mnie cieszy Twoja opinia starego wyjadacza :)
Barteq dzisiaj pod zdjęciem w galerii o Asie mnie pytał :)
:D
Ś L I C Z N I E !
Serdeczne pozdrowienia dla Asi :*
Ładnie, naturalnie :)
Fotografia w kolorze cappucino. Oglądam Twoje wszystkie zdjęcia, to baaaaardzo mi się podoba ;)
Jak zawsze portrety na wysokim poziomie, najwyższym. Portret na moście - muszę przyznać, że w pierwszej chwili myślałem, że to B. Linda, ale tylko mówie o miniaturce. Wszystki fotki miodzio. Wrzucaj więcej, tzn. częściej, a nie więcej. Przydały by się numery, bo trudno się odnieść do konkretnego zdjęcia.
Asia pozdrowiona, odzdrawia ;)
Bardzo się cieszę, że zdjęcie się Wam podoba. Tym bardziej, że nawet nie zaczęliśmy dobrze 'sesji', a już trzeba było kończyć. Okazało się, że główną lampę szlag trafił, awaria jednak niegroźna - jutro odbieram sprzęt po remoncie. Tak więc jest to jedyne ujęcie, które udało się zrobić już na samym początku, jedno z trzech, przy których lampa raczyła odpalić.
A drugi powód mojej radości to smutny fakt, że Asia już trochę zmęczyła się pozowaniem, co akurat jestem w stanie zrozumieć. Mimo to, wielka szkoda.
Paszczol, od następnego razu postaram się pamiętać o numerkach.
Dzięki!
ostatnie portreciki bardzo ładnie świecone !!! na prawdę należą się gratulacje - pochwal się czym świeciłeś :>