ma, jak to u perkozów
Wersja do druku
ma, jak to u perkozów
Z tego co wiem, to @abir robił te ptaki, i oczy były identyczne.
Załącznik 244266 Załącznik 244267
Dzięki @wyszomirze :). Takie zdjęcia zwierząt lubię najbardziej. Swobodnie zachowujące się w swoim naturalnym środowisku. Takie zdjęcia często są gorsze technicznie, ale cieszą bardzo.
No nie wiem jak mogłeś mnie podejrzewać o taki nietakt. Jak widzisz na zdjęciach naszego kolegi @abira oczy są czerwone. Porównując jego zdjęcia z moimi, widać że zachowałem sporą powściągliwość jeśli chodzi o kolory.
Czyżby wujka googla Ci odłączyli, że nie mogłeś sprawdzić jak wygląda perkoz i jakie ma oczka w z soboty na niedzielę. :mrgreen:
U nas tak, ale czy tak jest wszędzie to nie wiem. :)
Dzięki Ci wielkie @Bodzip. Uratowałeś honor mój i cześć. :)
A skoro poprzednie tak bardzo się nie podobały. To mam jeszcze parę wiatrakowych zdjątek.
Trochę innych, bo spać nie chciało mi się....:)
1054
Załącznik 244275
1055
Załącznik 244271
1056
Załącznik 244274
.
z perkozami spędziłem prawie miesiąc, dzień w dzień. naraziłem na szwank nawet mój mir domowy. potwierdzam, mają bardzo przyciągające czerwone oczy. jak jeszcze zajrzy w te oczy więcej światła to wyglądają prześlicznie, może i groźnie. przyznam, że mogą wydać się nienaturalne. @paparapa gratuluję udanej serii w świetnym momencie opuszczenia gniazda przez rodzinkę perkozów
Kogo to "przywiało" do nas? :)
Gdzież to się teraz "obracasz" skoro nie ma Cię tutaj? Brakuje tu Twoich zdjęć.... Wrzuciłbyś tu coś od czasu do czasu.
Dzięki @abir za pochwałę. :) Udało się "pstryknąć" parę fajnych fotek i tyle.
.
Fajne te wiatrakowo, z ostatnich 1059 najciekawsze.
Urzekło mnie 1055, takie zaplanowane, uładzone, niby statyczne, zwyczajne, lecz mówiące do widza całością kolorów, kształtów, obiektów, namalowane z nerwem, jak u holenderskich pejzażystów.
TJ