Yeti? :shock:
Wersja do druku
Yeti? :shock:
Dzięx za komentsy i wjazdy. Kolejna fota nosi tytuł kiepski i przesadnie napuszony (ale lepszy nie przyszedł mi do głowy): "Errare humanum est".
1119
1117- takie widoki w Kijowie zmieniają stereotyp o tym mieście. 1118 i następne to podchodząc humorystycznie można powiedzieć, że mając takie walory można oswoić wszystko co żyje. Na poważnie interesujące i ciekawe. Na ostatnim temat mnie przekonuje. Lubię szczerość i uczciwość w działaniu.
nie koleś kapitalny :P i szczery chociaż :)
Fot.pt."Errare humanum est" - tytuł znakomity.
Strzeż mnie Panie Boże od takich życiowych pomyłek.A panu - współczuję ale to jego wybór...
Pozdrawiam.
Dzięki za komentarze i wejścia. Kolejna fota:
1120
argh! Co to za moda na kasze ostatnio?!
ziarno mi nie leży w tym zdjęciu
anarchia!!:) zielone żabki i irokez, szaleństwo na ulicy. ale ziarno psuje efekt
To nie ziarno dodane świadomie na kompie, ale szum matrycy z Rikosia na ISO 800. Faktycznie brzydko to wygląda, ale model jest spoko, dlatego wstawiłem zdjęcie.
Ale te Rikosie szumią :D
Szum jest OK ale nie pasuje do tej fotki:-)
Model jak najbardziej godny uwagi.
Model pierwsza liga. Trudno przejść obok takiej awangardy obojetnie.
Dzięki za wpisy i wjazdy. Kilka uliczników z lajtmotiwem gitarowym.
1121
1122
1123
1124
1125
Zdjęcia koncertowe o końc owym numerze 11 i 13 świetne !
Z gitarowych to pierwsze najbardziej przyciąga. Być może wpływ na to ma ubiór oraz swobodna poza. Na ostatnim to nie wiem czy powiedział jej, że te lody to z sierści renifera czy coś podobnego? Fajny moment.
NO "z nóżką w nosie" - przednia fota !
Pozdrówka.
Oj lubie do Ciebie wpadać, złodziejem czasu jesteś ale jednocześnie czasoumilaczem. Uliczne opowieści do mnie dużo mówią:)
Dzięki za wpisy. Żebracy w Pradze to rzadki widok, mnie się udało jednego sfotografować.
1127
Kolejna poruszająca fota.
Technicznie jednak nie za bardzo mi sie podoba. Ziarno nie pasuje i wygląda na poruszoną, lub nie ostrą.
Fajny ten żebrak zbiera kasę na "psa" :)
Dzięki za komentarze. Kolejna fota przedstawia mojego sąsiada. Bardzo go lubię. Pijamy od czasa do czasa wódeczkię. Nie lubi się fotografować, ustrzeliłem go więc znienacka z brzucha.
1128
Nie wiem czemu ale lubię portrety "starszych osób". Ciekawy sąsiad :)
1128 fajna foteczka i widać że pogodę mieliście bo słoneczko widać jak świeciło.
jak dla mnie to jesteś mistrzem streeta, tylko podpatrywać i się uczyć :)
pozdrówka
Na praskim żebraku jego poza raczej nie robi wrażenia jest groteskowa natomiast błagalne spojrzenie pieska jak najbardziej. Portret sąsiada przyjemny.
Pies żebrzącego ma piękny wyraz.. mordki.
Nie chciałabym być twoją sąsiadką :wink::lol::lol::lol:
Musiał byś obiecać, że zdjecia będą autoryzowane :wink::grin:
Podeślij mi na priva rozkład rejsów mężula. :wink:
Kolejna fota z czeskiej Pragi:
1129
Rafał dość długo się tej fotce przypatrywałem i muszę stwierdzić, że jakoś nie przemawia do mnie. Taka banalna czynność legitymowania i ani to zakłopotanie sprawdzanych ani emocje sprawdzających taki budyń.
To polscy kibice, którzy przyjechali do Pragi na mecz.
Ten portrecik sąsiada - świetny.
Pozdrówka.