Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
och... Pięknie! Ja osobiście bałam się przesadzić... ale tobie udało się idealnie :)
---------- Post dodany o 19:18 ---------- Poprzedni post był o 19:04 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
helmuth - to goździk :) Nie róża :)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Środek kwiatu lepiej, ale pojawiły sie jakieś czarne obwódki na końcach płatków.
Ja bym troche uspokoil jaskrawosc koloru.Wg mnie zbyt mocne tu sa,ta zielen,czerwien.Moze w ten kierunek?Co? TakZałącznik 113032albo jeszcze mocniejZałącznik 113031
Mirku zdradzisz mi jakich narzędzi użyłeś?
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Mirku zdradzisz mi jakich narzędzi użyłeś?
Kolory selektywne i zabawa w nasycenie i domieszke innych barw.Oczywiscie bylo kilka warstw,mask i grup,zadna tajemnica.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Ja bym troche uspokoil jaskrawosc koloru.Wg mnie zbyt mocne tu sa,ta zielen,czerwien.
Ja się zastanawiam, czy Beata nie podbiła kolorów. Na jasnych partiach liści, w oryginale jest czerwona poświata.
Ten kwiat, naprawdę jest taki :roll: ... magentowy?
1 załącznik(ów)
Helmuth chcesz zdjęcie prosto z aparatu? Proszę...:)
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Ja się zastanawiam, czy Beata nie podbiła kolorów. Na jasnych partiach liści, w oryginale jest czerwona poświata.
Ten kwiat, naprawdę jest taki :roll: ... magentowy?
Raw by prawde powiedzial.Kobiecie nie ufam.Moze ma w aparacie zolty minimalny albo zdjela zolty w obrobce.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Raw by prawde powiedzial.Kobiecie nie ufam.Moze ma w aparacie zolty minimalny albo zdjela zolty w obrobce.
Nie Raw - ale prosto z aparatu:) już zamieściłam...
Ja zmykam na trening... bawcie się dobrze :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Nie Raw - ale prosto z aparatu:) już zamieściłam...
Szkoda, że bez exifa. Jak był ustawiony balans? :roll: