podlizalem sie, co? :mrgreen:
Wersja do druku
podlizalem sie, co? :mrgreen:
Dzień bez wazeliny jest dniem straconym :grin::wink:
Kaczy ostatnio mnie ponoć obsmarowałeś, teraz wyszło na zero:wink:
Już wiem ten krążek to sprawność "mistrzyni śmigających talerzy":wink:
i już nie masz tego medalu "łatwo przyszło łatwo poszło" :)
trudno..... ładny był , taki... okrągły:wink:
Musi coś nabroiłaś :) Przyznaj się...
Wanilia,
Chciałbym krótko - czujesz bluesa.
S2 bardziej mi się podoba niż S1, ponieważ po pierwsze nie ma na nim słupa na drugim planie mocno tnącego zdjęcie i dezorganizującego kompozycję, po drugie na s2 jest delikatność, czułość, ufność, ciekawość, więź. Bardzo udanie jest złapana poza dziewczynki - wykrok prawej nóżki oraz gest ujęcia dłoni, bardzo mi się podoba profil twarzy dziewczynki, wyrazisty, dziecięcy, zdecydowany, najlepszy element zdjęcia. Poza tym cała scena gada wraz ze sztafażem na dalszych planach i jest to w pewnym wzniosłym sensie opowieść o szczęściu.
Portretowe próby podobają mi się także.
Rowerki rownież, tutaj wykazałaś reporterską swadę i fotograficzną przytomność w łapaniu życia na gorąco.
Pzdr, TJ
Panie Tadeuszu. Serdecznie dziękuję za tę wizytę i miłe słowa.
Cieszą słowa uznania a kiedy czytam te piękne kwieciste zdania sama odkrywam w moich fotogrfiach nowe walory :wink::grin:
Za tydzień będę już w podróży po nowe zdjecia. Czuje się jak wędkarz przed połowem :grin:
Dziś kupiłam pierwszy węzyk spustowy z pilotem. Jutro próba.
Dobrej nocy
P.s. Widzę że Kaczy dostał medal....za....wazeliniarstwo :wink::lol: :-P
o matko moderatorko!!! tobie zabrali, a mnie dali...
a jednak dobrze sie czasami pokazac w towarzystwie... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
zauwaza czlowieka :mrgreen:
Pozdrawiam wszystkich olyklubowiczów i odmeldowuję się na zasłużony wypoczynek. Mam nadzieję że wrócę z pełnymi kartami pamięci.:grin::grin::grin:
Do zobaczenia :grin: Lecę się pakować
Pomyślności, nie spakuj wszystkiego :grin:
jaki kierunek ? czekamy na relację fotograficzną.
pzdr