Odp: barmichal76 - moje fotografie
A ja mam mieszane uczucia... Zestawienie tych pań z tytułem tego badziewnego show wydaje mi się trochę prześmiewcze. Tak wyszło, chociaż autora o takie intencje absolutnie nie podejrzewam.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
A ja mam mieszane uczucia... Zestawienie tych pań z tytułem tego badziewnego show wydaje mi się trochę prześmiewcze. Tak wyszło, chociaż autora o takie intencje absolutnie nie podejrzewam.
Zestawienie miało być kontrastowe, ale rzeczywiście nie prześmiewcze. Czasem się zastanawiam czy firmy decydując się na umieszczenie plakatu/reklamy w danym miejscu robią najpierw jakiś "research"? Na tym przystanku przewijają się głównie w wieku emerytalnym...
---------- Post dodany o 21:31 ---------- Poprzedni post był o 21:27 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Bomba! No świetne, napatrzyć się nie mogę :D Ale i tak się czepię: troszkę ciachnąłeś pani paluszka u stopy :P Pokombinowałabym coś z kolorkami...
Jeśli pozwolisz:
Załącznik 117620
Stonowałaś. Dla mnie Warsaw Shore (choć nie widziałem nawet minuty, to czytałem i jak to Polak mogę się wypowiedzieć jako fachowiec) kojarzy się z mocnymi, mało subtelnymi kolorami, stąd moja wersja.
Pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Stonowałaś. Dla mnie Warsaw Shore (choć nie widziałem nawet minuty, to czytałem i jak to Polak mogę się wypowiedzieć jako fachowiec) kojarzy się z mocnymi, mało subtelnymi kolorami, stąd moja wersja.
Pozdr
Rozumiem. Dla mnie kolory były zbyt nasycone, ale to ma sens :)
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
327 Warsaw Shore. Nowy sezon
Patrzę na zdjęcie. Babcie i reklama warsaw shore :p No niezły motyw sobie myślę. Potem na tytuł i ten nowy sezon mnie rozbroił :D
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Patrzę na zdjęcie. Babcie i reklama warsaw shore :p No niezły motyw sobie myślę. Potem na tytuł i ten nowy sezon mnie rozbroił :D
Nowy sezon - to też z plakatu. Tylko mniejszym drukiem.
1 załącznik(ów)
Dla mnie takie trochę... czy ja wiem.... oczywiste? zbyt oczywiste?
Na marginesie - tak się zastanawiam, czy jest to wyłącznie polski folklor (sprzedawanie bielizny na ulicy, z chodnika itp)?
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
328 Mr.Bra
Cytat:
Zamieszczone przez
TOKIN
Dla mnie takie trochę... czy ja wiem.... oczywiste? zbyt oczywiste?
Zmień na "sprzedawca namiotów" może ;)
No jest trochę oczywiste.
Śmieszne jest to, że wg numeracji z tych straganów te namioty mają miseczki D, E. Takie same w markowych sklepach miałyby miseczki X, Y, Z :)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
No jest trochę oczywiste.
Śmieszne jest to, że wg numeracji z tych straganów te namioty mają miseczki D, E. Takie same w markowych sklepach miałyby miseczki X, Y, Z :)
Może chodzi o oddziaływanie psychologiczne? Zmieniasz na sukience metkę z L na M i już masz placebo na problem nadwagi.
PS.
Wiem naciągane, ale kto wie :)