Fajne stwory- te zimorodki.
Jeszcze dla zilustrowania trudności w łapaniu pospolitego gatunku, jakim jest strzyżyk:)
Wersja do druku
Fajne stwory- te zimorodki.
Jeszcze dla zilustrowania trudności w łapaniu pospolitego gatunku, jakim jest strzyżyk:)
fajna wrzuta, piękny las>
Z dzisiejszego eksplorowania terenu. Zapuściłem się na łąki pod Kurnik zdjęcie pierwsze, okolica śliczna ale zwierzyny nie namierzyłem, a naprawdę było pięknie, w oczkach wodnych lilie wodne brakowało tylko białej czapli. Postanowiłem wrócić na miejscówkę a tam eldorado Jak dojechałem to przestraszyłem ok 30szt Czapli. Zaczaiłem się nakryłem siatką i .... **** słońce się schowało. Zwinąłem sprzęt bo iso powyżej 1600 zaczęło się kręcić. Postanowiłem namierzyć nowe miejcówki i mało się nie rozdeptałem koziołka (wiem, z **** strony i ucięte kopytko eliminują fote). Jak pakowałem sprzęt kątem oka zauważyłem że pojawiły się dwa żurki. Czołgałem się ok 70m :) i wiem że muszę niebawem tam powrócić.
Potencjał miejsca niesamowity. Kowal wykorzystaj to do cna, masz dobry aparat i obiektyw niezgorszy i samochodzik do jazdy w terenie, no to jazda i dawaj nam tu wspaniałe foty!!!
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Pewnie się nie doczekam, jak sam nie zaserwuję! Ale czy z puszki zechce??
kowal73
Zdjęcie koziołka "ma kopyto". Gratulacje!!!
he he samochodzik....
Pojechałem w teren i na kolejnym postoju Vita nagle nie odpala. Troszkę się przestraszyłem, święto w terenie itp. a autko nie gada. Zadzwoniłem do mechanika, na szczęście odebrał, relacjonuje co się stało a pan wytłumaczył co powinienem zrobić, więc otworzyłem maskę uderzyłem krzesełkiem (bo tylko to miałem pod ręką) w rozrusznik i działa :)
a
pochwalę się, mimo, że przyszłym roku będzie pełnoletnia :) to dawno nic mi takiej frajdy nie sprawiło.
Bo to dobre samochody są, mam podobną:)
To musisz wozić młotek :D
Mam na wyposażeniu:Saperka: sztuk 1, piła ręczna: sztuk 1, bagnet długi, jako maczeta, sztuk: 1, krzesełko składane rybackie, sztuk:1, karimaty, sztuk: 2, umundurowanie polowe: sztuk 1, z kapeluszem, kalosze oczywiście, siekierka: sztuk: 1, No i więcej nie pamiętam, ale coś by się znalazło! Siatka maskująca oczywiście!!!