Lekka tajemniczość i zespolenie z naturą. Ładne, wysmakowane, subtelnie przedstawione.
Wersja do druku
Lekka tajemniczość i zespolenie z naturą. Ładne, wysmakowane, subtelnie przedstawione.
Modelka z koniem - fota pierwsza klasa! Może idź dalej w tym kierunku, plis.
Jak patrzę na poniższą fotę, to chciałbym być koniem:
1077
Hmmmmm, koniem powiadasz....
Ciekawe ;) bardzo ciekawe :D
Foty zrobione kitowcem 40-150 (stara wersja). Uwielbiam ten słoik, moim zdaniem to mocno niedocenione szkło w portrecie. Pięknie rozmywa tło, ostre, no miodzik moim zdaniem za niewielkie pieniądze.
Fotki piekne, modelka urocza...a skad konia wytrzasnoles?
Przez Ciebie Rafale Czarny przyszło mi się zachwycać gołymi kobietami :shock:
No ale co zrobić? Podobają się mi bardzo te zdjęcia.
1077 jest wspaniałą fotą.
Rafal, znowu ktos buchnal Ci fote.
http://demotywatory.pl/198889/Prawdz...-sie-w-biedzie
I w dodatku znowu tą samą.
Ech, nie mam siły się użerać, macham ręką.
Kolejna fota z Edytą. Przepiękna dziewczyna, profesjonalna modelka. Fociłem ją dzięki uprzejmości Willowa.
1078
Dla mnie prawdziwą sztuką jest fotografowac ludzi, zwlaszcza w taki sposob. By ukazac emocje, charakter, by zdjecie mowilo wszystko o danej chwili. Szacunek. Daj boziu robic kiedys takowe zdjecia.
Czy kon tez dzieki uprzejmosci Willowa?
Na ostatnim prawa ręka wyszła jak kikut. Szkoda.
Dziewczyna ładna, też chciałbym kiedyś mieć możliwość pofocić profesjonalistkę...
:roll:
(no i trochę drażni, że dość jednoznacznie widać, iż pozuje komuś innemu)
ja nie zauwazyłem.
Co do ostatniego to za szybko z dołu uciąłeś.
Bardzo fajne BW - świetnie się prezentuje - lepsze niż to co pokazujesz w streetach ;), a jeżeli obraboiasz tak samo, to wychodzi, ze ta obróbka zdecydowanie bardziej pasuje do aktów niż streeta ;)
Jaki kikut, jaki wzrok, ja na tym zdjęciu całkiem inne ciekawsze rzeczy widzę :)
Dawaj częściej do Willowa.
ładniutkie są i tyle, koń stary ale wzrok przyciąga modelka, może kiedyś bedzie w PS-sie taka zakładka odmłódź kunia (5,10, 15 lat) :)
1073- bardzo klimatyczna fotka (robiona nowym nabytkiem- elOne?)
Seria z Edytą udana a najbardziej mi leży 1076!!!
Tak, to nowa zrobiona Lumixem L1. Kolejna fota też zrobiona tym zacnym (choć nie pozbawionym wad) aparatem.
1079
1079 - dobra, Rafał, a Twoje ręce gdzie? :roll: :mrgreen:
Dzięki za komentarze. Kolejna fota z innej dla mnie bajki. Niedługo wrócę do streeta.
1080
1080 bardzo fajna, takie oralne pole
1080 - no to już wiemy, skąd Rafał miał kunia ;-)
1080 bardzo oryginalne, fajna perspektywa.
właściwie można by to sklasyfikować jako wiejski street (w niektórych rejonach kraju)
Dziękuję za komentarze. Wrzucę kilka pstryków z ostatniego spotu w Krakowie. W sumie dubluję foty, bo wrzuciłem do wątku ze spotkania ale chcę je mieć też w swoim wątku. Pierwszą fotę zrobiłem kilka dni wcześniej.
1081
1082
1083
1084
1085
Ufff... a już myślałam, że mam zwidy albo jakieś deżawi :)
Panowie w melonikach - mniut.
Wrzucę wszystkie naraz z tego spotu bo i tak są zdublowane.
1086
1087
1088
1089
1090
1091
1092
1093
1094
1095
mocne ostatnie foty !
Mam pytanie: Co przedstawiają zdjęcia 1089 i 1091. Tzn widzę co na nich jest ale co Cię skusiło do wciśnięcia spustu?