Ostatnia seria bardzo fajna, choć zredukowałbym ilość fot do trzech najlepszych. Bardzo mi się podoba portet starszej pani 435.
Wersja do druku
Ostatnia seria bardzo fajna, choć zredukowałbym ilość fot do trzech najlepszych. Bardzo mi się podoba portet starszej pani 435.
Fajna ta dziewczyna.
P.S. Ciekawe kiedy w wątku Rafała pojawią się zdjęcia z Twoją podobizną :D
Dzięki za odwiedziny. ps. Aga- nawet gdyby to i tak są lepsze "modele" niż ja;-)
Powstańcza migawka.
441.
442.
chłopaki "bardzo pierwsza klasa" wyszli (jak to mój sąsiad mawiał ;) )
pani też całkiem całkiem - jakby nie tło, fotka jak prawdziwa !
Pzdr
Kaz de Wro: Zamieniles dziadka na e-30? :)
Dzięki za wizyty.
Alora! Jak wiecie "zaktualizowałem" tytuł mojego wątku na "Z cyfrą pod ręką" . Poprzedni tytuł (Z dziadkiem pod ręką) za bardzo kojarzył się z E-1. W międzyczasie pomiędzy dziadkiem a obecnie posiadanym E-30 , przez moje ręcę przewinęło się parę sztuk sprzętu (np. E-500, Ricoh GX100, Canon G10, E-400, LX3 itd.), stąd mogło wynikać brak pewności czym obecnie focę.
A przechodząc do fotek, to chcę stwierdzić, iż poddaję się, temat baniek mydlanych mnie przerósł a dokładnie zdominował!
Ostatnio do body zapięłem Takumara 50/1.4, tak na wszelki wypadek, do ciekawych portretów. No i na mojej drodze znowu pojawiły się bańki. Tu robione przy przesłonie f2,0- 2,8.
Stwierdzić muszę, że czy chcę czy nie, że idealnym miejscem do testowania nowych szkieł i body jest dla mnie Rynek i dynamiczne otoczenie "bańkotwórcy":roll:
Sekwencja#1-
443.
444.
445.
446.
Sekwencja#2
447.
448.
E-30 + TAK 50/1.4
Hm... rozumiem Twój dylemat (niechęć do powtarzania się), z drugiej strony - rozumiem słabość. Motywy bańkowe są niezwykle wdzięczne, ogląda sięz przyjemnością, jest w tym naturalność, radość i takie tam... ;)
Fajne zdjęcia.
A tytuł bardzo lubiłam, szkoda ze zmieniłeś, fajny był (nieważne że lekko trąci myszką) :(
super, baniek się jeszcze nienaoglądałem :) (p.s. jest takie słowo w polskim słowniku ? )
Z tymi bańkami to mnie pocieszyliście, dzięki.
Podaję kolejne migawki z Wrocławia.
449.
450.
451.
452. No to by było na tyle.
E-30+TAK 50/1.4