Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Piwo jest Świetne...! Pinta Atak chmielu -polecam!
1 załącznik(ów)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
ło matko - a co to ??
pierwsze wrzuty po przerwie całkiem spoko - widać progress
ale to ostatnie dla mnie masakryczne
myślałam że to pleśniak jakiś ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
myślałam że to pleśniak jakiś ;)
Jaki pleśniak, przecież to wata cukrowa jest :D
Rogoża, pałka wodna mocno przejrzała :) Wrzuciłam to zdjęcie ponieważ 3 osoby zamówiły u mnie plakaty, właśnie z tym zdjęciem. Ja sama myślałam o nim nie najlepiej, ale skoro było takie zainteresowanie... to uznałam że może ma potencjał.
Odnośnie łabądków, trochę bym rozjaśnił a zabarwienie przez zachodzące słońce to jak dla mnie cały urok tego zdjęcia.
2 załącznik(ów)
Błękitnopióre łabędzie. Fajne.
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
Błękitnopióre łabędzie. Fajne.
Te łabędzie są niczym kameleon... zmieniają barwy z żółtej po niebieską a nawet zieloną :(
Witaj !
Nie gniewaj sie, ale 113 i 111A sa na tyle slabe, ze nadaja sie glownie do kosza.
1.W obu fotach brak ostrosci glownego planu.
2.Foty sa nudne i nie przykuwaja widza.
3.Labedzie zbyt mocno kadrowane, poza tym przyjrzyj sie jaki kolor one maja ? Czy w rzeczywistosci sa lekko fiilotewo-niebieskawe i az tak miejscowo zoltawe ?
Pozdrawiam