Bardzo dobra seria. 3 i 4 najbardziej wpadły mi w oko. 1 pod wzgledem kadru jest bardzo ładna, ale spróbowałbym ukośnie użyć szarą połówkę, tak by nie było widać jej przejścia na brzegu na pierwszym planie i z lewej.
Wersja do druku
Bardzo dobra seria. 3 i 4 najbardziej wpadły mi w oko. 1 pod wzgledem kadru jest bardzo ładna, ale spróbowałbym ukośnie użyć szarą połówkę, tak by nie było widać jej przejścia na brzegu na pierwszym planie i z lewej.
Ja jestem fanem 2 i 3 chociaż w 3 może spróbowałbym dłuższego czasu jakby była możliwość, tak żeby woda się bardziej aksamitna zrobiła. Poza tym super ujecia.
Fajne kadry, światło, no i klimat też jest. Zdjęcia robią wrażenie. Najciekawsze dla mnie 2 i 3 ale pozostałe też się podobają.
Witam dziekuje za wizyte i trafne uwagi pozdrawiam wieczorkiem dodam kilka innych zdjec :)
Jak dla mnie to trojka oraz czworka.
Macius dajesz,
Lubie poogladac, lubie twoje kontrasty, jeszcze poprosze
pozdrowionka
1Załącznik 82750 2Załącznik 827513Załącznik 827524Załącznik 827535Załącznik 827546Załącznik 827557Załącznik 82756 Dzieuje ża odwiedziny :) mam dla was nową dawke kadrów znad Irlandzkiego morza
Bardzo mi się podobają :)
no nareszcie oczy moje nacieszyły się widokami i kolorami, super :)
Załącznik 82761Załącznik 82762Załącznik 82763A teraz mam prośbe jak polece narcyzmem to wybaczcie to taczj miało być tak : self portrait 1.2.3
:P