no no niezłe kształty zapodałeś ! bardzo interesujące, niecodzienne miejsca
pzdr
Wersja do druku
no no niezłe kształty zapodałeś ! bardzo interesujące, niecodzienne miejsca
pzdr
Fajne fotki, ciekawe miejsce :)
Ale bym tam sobie pochodził...
to jest to w niemieckiej architekturze najlepsze :)
Zamek na 364 bardzo fajny i myslę, że lepiej wygląda w bw niż w kolorze. Udana tęcza ale dół mało pasujący do tego zjawiska. Wiem, że nie miałeś wyboru bo to pierwsza. Z kwiatków najbardziej jak dla mnie okazałe to 368 gdzie wszystko w kadrze współgra, następna seria kwiatków to róża której delikatnie oświetlone górne części płatków na 372 i łąkowa stokrotka robia wrażenie. Z wycieczki zawartością i użytym formatem w oko wpadły 376 i 377. Ostatnie seria pokazanego wcześniej futurystycznego obiektu podoba mi się w całości. Niesamowite wnetrza przecinające sie suchome drogi i sciany szkła widziane z różnych poziomów naprawdę robią wrażenie.
fajnie pokręcona ta architektura, a z kwiatów to 372 mi najbardziej się podoba- uwielbiam herbaciane róże...:)
Ostania najlepsiejsza, totalnie zakręcona z prostą linią schodów po przekątnej.
Dla mnie świetny kadr :)
Dzięki :) Jako ciekawostkę dodam, że te długie (z parteru na 4 piętro) schody do góry, nie mają odpowiednika w dół. Z góry, można zjeżdżać tylko schodami z piętra na piętro. Oczywiście są jeszcze windy.
Schodowa seria super. Powalające ujęcia.
Dodam jeszcze, że pod ziemią jest trzypoziomowy parking, którego część znajduje się pod starym budynkiem na zdj. 384. Na czas budowy, budynek ten został rozebrany. Po zakończeniu budowy (budynek w tle należy do kompleksu centrum handlowego) postawiono go na nowo a obecnie wokół niego trwają prace porządkowe (dlatego nie pokazałem dołu- płotki, barierki itp bałagan). Na 383 plątanina ruchomych schodów, tym razem pokazana z dołu.