Grzesiu fajna sloneczna wrzuta z "Buta" :-)
Wersja do druku
Grzesiu fajna sloneczna wrzuta z "Buta" :-)
Grześku, dlaczego ta szuflada była do tej pory zamknięta hmmm ?? :shock:
... chcesz minusa ? :mrgreen:
Co Wy z tymi minusami :shock: Ja Grzesiowi daję tylko plusy albo brudzia :mrgreen:
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty ggolus
wg PIS - co mi zrobicie ? :mrgreen:
Obiecanki macanki a gupiemu.... ;-)
---------- Post dodany o 17:52 ---------- Poprzedni post był o 17:51 ----------
Tak tez zostałem przez Tropcia i Bodzipa potraktowany ;-) :-)
---------- Post dodany o 17:52 ---------- Poprzedni post był o 17:52 ----------
Wolę brudzia, kilka brudziów ;-)
I dziwisz się że tracisz wzrok..
GG 201 mi się bardzo...:grin:
Fajowe foto.
Ta z "damą z pieskiem" GIT :)
Pozdrawiam.
Mnie specjalnie nie musisz zachęcać do oglądania swoich zdjęć:-P, zawsze z przyjemnością sobie pooglądam. Ostatnia seria oczywiście kapitalna, tzn. próbna wrzutka udana:grin:.
Wiele z tych miejsc miałem okazję odwiedzić i pewnie jak większość odwiedzających ten kraj, lubię do nich wracać. A teraz pozostało cierpliwie czekać, aż zdecydujesz, czy wątek powstanie:wink:.
Pozdrawiam
Aj, szukałem damy z pieskiem. Już mam GG207 jest w pd :) Tyłem (do odbiorców) maszerującą damę focilem :) a pani z psiakiem wpadła przy okazji :)
---------- Post dodany o 19:23 ---------- Poprzedni post był o 19:22 ----------
Buonvenuti a bordo [emoji3]
---------- Post dodany o 19:24 ---------- Poprzedni post był o 19:23 ----------
Też mu rypnę z grubej rury, a co! Tylko poczekać musi :)
---------- Post dodany o 19:29 ---------- Poprzedni post był o 19:24 ----------
Sorki Bodzip :)
Dwóch pijaków trzyma w ręce denaturat i zastanawiają sie czy wypić. Jeden mówi:
- podobno od tego się ślepnie...
- w sumie to już chyba wszystko widzieliśmy, co?
Spoko :)
Laaaata temu, w okresie gdy jeszcze pchałem wózek z wrzaskunem w środku - idziemy z Marysią przez park. Z krzaków wyłazi pijaczek i lekko chwiejnie podchodząc pyta:
- eee k...wa, widzieliście tu zebrę ?
my oczy w słup, patrzę, a gość flaszkę z denaturatem trzyma :roll:
Fajne fotki. Byłem kilka lat temu we Włoszech.Też z e520 i kitem :mrgreen:
Castel Gandolfo odwiedziłem . A i w Neapolu byłem. Strasznie głośne miasto. Masakra.
Zdjęcia ładne. A i może jeszcze Toskanię kiedyś odwiedzę. :)
właśnie obalilismy z przyjacielem flaszkę 10 letniego Porto i czujemy sie ten tego wstawieni.. a pretekstem była reanimacja jego laptopa:)
Neapol bardzo głośny, brudny a i po ryju nie trudno dostać :) CG nie miałem przyjemności obejrzeć ale Toscanę warto obejrzeć. Mnóstwo urokliwych miejsc.
Marzy mi się trafić w termin w Sienie, na wyścig Palio. Raz nam sie prawie udało tyle ze za późno przyjechaliśmy i w centrum było tyle luda, ze palca sie nie dało wepchnąć :)
No i mamy w planie na przyszły rok Cinque Terre. Zobaczymy jak będzie bo we Włoszech ostatnio zrobiło sie bardzo drogo.
---------- Post dodany o 06:49 ---------- Poprzedni post był o 06:48 ----------
Operacja sie udała? Czy kroplówka za szybko wyszła?
Od zyskaliśmy pod linuxem jakieś pliki z dysku, wymienilismy dysk na SSD i postawiliśmy system od nowa. To chyba należała nam się flaszka? Jedyny błąd to nie zrobiliśmy dismount dysku USB pod Linuchen i potem był pewien kłopot - ale już opanowany
Mój młody dostał pod choinkę taką zabawkę. Nawet z kamerą. Jedyny problem to 15 min w powietrzu od pełnego naładowania akumulatorów. Trochę kicha, bo targać to parę km, polatać parę min i koniec zabawy. No, ale prezent był :P
Toskania jest popularnym celem wyjazdów stąd pewnie zarówno Twoje jak i Apz`ta zdjęcia z tej krainy przyjemnie się ogląda. Tak jak wspomniałeś ja również w swoim wątku przedstawiam obecnie toskańskie obrazki. Natomiast na południu mnie nie było więc tym chętniej obejrzę coś jeszcze.
oj fajnie wrócić do słonecznej Italii - choć nie ukrywam większą miłością zapałałam do Hiszpanii
niemniej jednak - chętnie oglądnę miejsca przez Ciebie pokazywane
mi było dane zobaczyć póki co tylko 3 tamtejsze miasta (Bolonię, Florencję i Mediolan :) )
sama też zapewne jeszcze wrócę do zdjęć włoskich - ale zanim to nastąpi podelektuję się Twoimi zdjęciami :)
Dobrą radę dał Krakman by się ruszyć. Ruszyłem się zanim dał radę ;-) :-)
Młody zaczął po rocznej przerwie haratać w gałę w nowej drużynie, to sobie mogłem pokibicować nieco a i zdjęcia popełnić. Niedzielny poranek na boisku.
GG210 - Wejście na ostro.
Załącznik 170592
GG211 - Piłkogłowy :-)
Załącznik 170593
Z kiepy... fajne :-)
Oj, zakurzyło mi się w wątku, trzeba wiosenne porządki porobić... Poniżej moje, radzionkowskie pole przed domem. Na to pole regularnie ahutta przychodzi z Bytomia odsikać Reksa ;-) :-)
GG212 - Sezon na zdjęcia wiosenno-rzepakowe uważam za otwarty ;-)
Załącznik 173491
To dlatego ten rzepak tak rośnie.
Będzie szczaw rósł ;-)
---------- Post dodany o 19:51 ---------- Poprzedni post był o 19:50 ----------
Dzięki Reksowi, bo ahutta to lepiej niech nie podlewa ;-)
---------- Post dodany o 19:52 ---------- Poprzedni post był o 19:51 ----------
Dziękuję, starałem się. Musiałem nawet wyjść na chwilę na pole :-)
Bardzo dawno temu, chyba nawet jakieś dwa tygodnie temu pojechaliśmy w Bieszczady ukurzyć, ubłocić i przewietrzyć swoje auta. Doroczny camp był bardzo fajną zabawą. Dzięki uprzejmości L.P. mogliśmy samochodami przejechać przez mnóstwo ciekawych miejsc.
Jedna wrzutka, bo co Was będę zanudzał brudnymi autami.
GG213 - Okolice Baligrodu. Niestety nie wiem jakie górki przejechaliśy bo zajęty byłem jednocześnie kilkoma rzeczami. Min. nieletnim synem z roadbookiem :-)
Załącznik 177492
GG214 - Okolice Baligrodu cd.
Załącznik 177493
GG215 - Sierżant Willy :-)
Załącznik 177494
GG216 - Dynamiczne oglądanie statycznego bardzo mocnego (ponad 700 HP) samochodu.
Załącznik 177495
GG217 - Urządzenia do produkcji węgla drzewnego. Niedziela - odpoczynek.
Załącznik 177496
GG218 - Pan Produkowacz węgla drzewnego i jego obejście.
Załącznik 177497
G219 - Ził - teoretycznie nie powinien już żyć. W leśnych zakamarkach przeżywa swój czwarty żywot. Pomimo obecności w jego obejściu zupełnie nowych maszyn, ten dziadek jest tam niezbędny.
Załącznik 177498
Śmiem podejrzewać, że tam gdzie Ził daje radę nic innego się nie nadaje...:wink:
a ten wątek włoski to gdzie?
O ja pierniczę - to pierwsze zdjęcie na debeściarskie światło. Mucha nie siada :)
Nie ma jak miejsca gdzie diabel mowi dobranoc :mrgreen:
Wrzutek więcej, Bieszczady i zakurzone auta pasują do siebie. Ził - rewelacja :)