,,,babuleńka wryta w skale,,,masz oko;)
Wersja do druku
Nie odkręcaj się ! Jest dobrze. Wnosisz coś tutaj:)
Ojej, ojej ile gości a ja wątku nie posprzątałem i w takim bajzlu przyjąłem :). Ale dzięki za miłe słowa bo ostatnio mam ciężkie dni i nieprzespane noce (APZ potwierdzi) hihi :)
No dla BIKERA zrobię wyjątek bo też z niego dobrze zakręcony maniak :)
251. NORMALNA wiewiórka na NORMALNEJ trawie nieNORMALNIE na mnie zerka :)
Załącznik 79031
252. NORMALNE krzaczory bardzo NORMALNIE niewyraźne :)
Załącznik 79032
253. NORMALNE drzewa na NORMALNYM polu w NORMALNIEJ winietce i NORMALNIE ciemne to zdjęcie :D
Załącznik 79033
254. NORMALNIE moja córka w NORMALNYM czarnym i białym stroju i NORMALNIE musiałem dodać bardzo NORMALNE grube ziarno gdyż najNORMALNIEJ zdjęcie jest lekko poruszone przez co bardzo fajnie NORMALNIE ukryłem tą wadę ;) :)
Załącznik 79034
Mam nadzieję BIKER, że NORMALNIE najNORMALNIEJ w świecie zawaliłem Cię tymi moimi NORMALIAMI? ;) :D
255. EFEKT CzaRmaX hehe :) Jak Wam się podobają moje pierwsze próby tego co poniżej? Oj trzeba do tego pewnie dużej wprawy i stabilnego prowadzenia ręki ale co tam pierwsze koty za płoty a może się wyćwiczę bo efekt wychodzi jak podróż z prędkością ponad świetlną :) :)
Załącznik 79038Załącznik 79035Załącznik 79039Załącznik 79036Załącznik 79040Załącznik 79037
I jeszcze to samo na klawiaturze :)
Załącznik 79042Załącznik 79041
A to wszystko z tego, że nie mam czasu obiektywem za samochodami wodzić a ile mogę focić rozpędzoną ciuchcię moje córki a efekt prawie jak z PS :)
P.S.
Chyba z okrąglaków teraz na to się przerzucę :D
Dzięki za "normalną" dedykację. Ale Ty sie baw dalej bo to się fajnie ogląda. Ja az taki talent nie jestem:grin:
SWEET FOCIE efekt nad świetlny wychodzą w dechę :). Jedyne moje sweet focie jakie sobie zrobiłem, które mi się podobają (no jeszcza ta w dramie była śmieszna).
255. W normalnym wydaniu nad świetlnym :)
Załącznik 79131
266. A tutaj Bruce Lee Kung Fu karate mistrz bierze sweet focie z obrotówki :D
Załącznik 79132
To seeeeeeee humora poprawiłem po tym jak mi katalizator w nocy z pod samochodu wycięły jakieś mendy jeba......... :)
267. Byłem tam dzisiaj i grzebałem złodziei hehe ;)
Załącznik 79135
267 - sprawdza się jako poranna dawka humoru :)
267 - jakiś Matrix :)
A dobrzez zakopałeś, coby jacyś psi nie wyciągli...
Z racji tego, że ja "NOCNY JASTRZĄB" jestem to znowu nocne małe co nie co :). Jak zwykle jako statyw rączka albo drzwi samochodu bo mi normalnego rozkładać się nie chce hehe :D
268. Stały sobie dwa Michały jeden duży, drugi mały (bez aluzji, tak mi się z bajką skojarzyło bo Central z prawej ma z 4 piętra a wieżowiec z lewej z 11 pieter) :)
Załącznik 79272
A teraz - NASZ KOCHANY ZUS :D
269. Z drugiej strony ulicy
Załącznik 79273
270. To samo tylko mu powiedziałem nie garb się i wyprostuj bo na forum będą cie oglądać :)
Załącznik 79274
271. Od dołu.
Załącznik 79275
272. Jeszcze bardziej od dołu :)
Załącznik 79276
273. A teraz stań z kolegami do wspólnej fotki :)
Załącznik 79277
268 i 271 ze wskazaniem na ten drugi.
Mam tylko prośbę- powtórz te kadry w dzień (WB na 5300- 6000°K), przy przysłonie F8 ;)
Poczekam aż będzie ładny dzień i się zbiorę kiedyś to razem z tym poprzednim budynkiem zrobię. No i dzięki za rady - wykorzystam :)
Raczej 272 i 273. Deczko oziębić kolory i niech Ci się zechce statyw rozłożyć :wink:
268 super mogło by być gdyby nie te efekty świetlne :wink:
CzaRuś budynek fajnie wybrałeś. Heniek dobrze prawi, tylko ja tak myślę, że przy ciemniejącym niebie najlepiej by to wyszło.
---------- Post dodany o 21:56 ---------- Poprzedni post był o 21:55 ----------
I bez statywu nie podchodź. hehe:grin:
Ale całość wrzutki zusowskiej wskazuje, że dobrze kombinujesz :)
Tak lepiej?
Załącznik 79418Załącznik 79419
274. To na miłe rozpoczęcie dnia mój OKRĄGLACZEK ale tym razem taki NATURLIŚ hehe :D
Załącznik 79420
Ładny kwiatek wyszedł co? :D
mnie w Twoim wątku już chyba nic nie zaskoczy... a może się mylę?
275. Dzisiaj będzie "BALLADA O MOJEJ CIPITRYNIE GRANATOWEJ CYTRYNIE W ZIMIE" :D
Pojechałem sobie dzisiaj na skróty bo wiadomo kto na skróty chadza ten w domu nie nocuje a przy obecnej aurze jest to bardzo prawdopodobne ale co tam musiałem się przekonać :)
Coś mnie naszło aby sfocić moją CIPITRYNKĘ bo ona fotogeniczna bestia jest no i CYK migawka zapadła:
Załącznik 79539
Jak wróciłem do domu to mi się zbytnio tło nie podobało ale, że przy okazji z przeciwnej strony drogi cyknąłem sobie te poniższe brzozunie znowu CYK i migawka zapadła:
Załącznik 79540
To stwierdziłem, że mojej CIPITRYNIE CYTRYNIE W ZIMOWEJ PIERZYNIE wstawię brzozunie aby mogła skryć się w ich cieniu przed palącym pustynnym słońcem no i CYK soryyyy no i PStryk warstwy scaliło :D
Załącznik 79538
No i chyba lepiej jej z brzozami do maski :D
CzaRek ale TY zdolny cwancyfikant jesteś, fajne:grin:
276. Spodobały mi się te efekty "WOJEN GWIEZDNYCH" tak więc teraz "OBRAZ DWA RAZY MALOWANY" :)
Załącznik 79594
Rozumiem, ze jeden na drugim, ale dlaczego nieostre??:wink:
Czyli malowany mazaj:grin:. Pomysł ciekawy tylko tak jak mnie jaby czegoś brak.:wink:
277. Dzisiaj będzie lusterkowa ballada pt. "Lustereczko, lustereczko powiedz ty mi przecie ile jeszcze będzie padał śnieg na tym świecie"
Wersja A
Załącznik 79606
Wersja B - DZIURAWA :)
Załącznik 79607
w wersji B trzeba było zostawić fragment samochodu widzocznny w lusterku A - byłoby takie zdjecie przeczące logice :)
278. Dzisiaj będzie ballada o Kolumbie. Nie wiem czemu akurat o nim ale tak ma być ale to chyba przez to, że do Warugi na wątek wlazłem :) :) :)
Pewnego roku o pewnej godzinie.
Załącznik 79770
Pewien człowiek odziany jedynie w moc marzeń oraz wielką siłę do ich spełnienia.
Załącznik 79771
Postanowił nieznane za horyzontem odkryć i zasmakować przygody życia.
Załącznik 79772
Lecz musiał środki ku temu mieć odpowiednie takie przybrane w żagle, maszty i ładownie.
Załącznik 79781
Długo szukał lecz wszyscy mur nie do przebycia przed nim stawiali.
Załącznik 79773
I kiedy myślał, że marzenia jego wraz z nim w zaświaty powędrują.
Załącznik 79774
Wtem przybył do niego anioł przeznaczenia niosący radosną nowinę.
Załącznik 79775
Że król Hiszpanii prośby raczy spełnić.
Załącznik 79776
I niewielką flotyllę wystawi z dźwięcznych imion złożoną Snata Maria, Nina i Pinta aby sprawdzić inną drogę do Indii
Załącznik 79777
I tak 3 VIII roku pamiętnego 1492 wypłynął w nieznane.
Załącznik 79778
Znikając za horyzontem swojego przeznaczenia.
Załącznik 79779
Gdzie przemierzał błękitny bezmiar oceanu.
Załącznik 79780
Historie tą zostawię bez zakończenia acz chyba wszyscy wiedzą co było dalej :)
WIEM GRZEJE MNIE NA DEKIEL ALE NIC NIE PORADZĘ :D
Ballada o Kolumbie cool :-)
CzaRek swietna ta ballada, sam bym lepszej nie zrobił:mrgreen::grin::wink:
Fajne ballady :-) W tej lusterkowej bardziej podoba mi się wariant A
279. PZU tym razem ze statywem :)
Załącznik 80376
280. I taki fragment pofabrycznego nocnego budynku :)
Załącznik 80377
Obadwa fajne:wink:. A miejsce do focenia, trudne.