Podoba mi się ta wrzutka - wczesniejszych nie ogladałem więc nic mnie nie nuży :)
Wersja do druku
Podoba mi się ta wrzutka - wczesniejszych nie ogladałem więc nic mnie nie nuży :)
235 tak analogowo wyszło/
Własnie w takiej obróbce tracisz na wyrazistości. Skoro w oczy widzom najpierw rzuca się sposób w jaki potraktowałeś fotę, a nie jej temat czy przekaz, to raczej nie jest dobrze.
Zima doskwiera, jak wszystkim. Takie te zdjęcia bez głównego motywu, ciekawej kompozycji... Ale cóż, zima trzyma, mam to samo :)
dzieki za odwiedziny ,pozdr
Cześć Broda,
Muszę się przyznać, że od założenia wątka oglądam twoje zdjęcia, i niestety ale cholernie Ci zazdroszczę tego spojrzenia :) Zdecydowana większość zamieszczonych tu fot (choć obecnie niestety część nie wyświetla się w ogóle) jest znakomita, świetnie wychodzone i wypatrzone uliczne kadry, wykończone dopasowaną obróbką. Dopieszczony komentarzami przez gawiedź forumową jesteś, więc nie ma co dodatkowo lukrem polewać, ale naprawdę brawa zasłużone.
Pamiętam dyskusje na IRCu - dawno dawno temu,
tematem było "Czy broda czyni artystę"...
A tu proszę, odpowiedź oczywista - Broda - to artysta.
pozdrawiam,
sawa(robs)
p.s. Jeśli możesz, to popraw proszę to podlinkowanie z ifotos...
Masz kapitalne pomysły na miejskie foty. Zwykłe miejsca pokazane Twoim obiektywem są niesamowite.
Witam pszepraszam ze dopiero teraz odpisuje , chroniczny brak czasu ,Diabolique to nie sa typowo testowe fotki chyba , jak pisalem wyzej z 3 jestem zadowolony , Jacku dzieki ,choc zwalam to na karb tego ze mily z ciebie czlowiek , dzis wrzutka z wczorajszego fotospaceru z kolega Sawa , od ktorego nauczylem sie jak podejsc blizej i w zasadzie bezinwazyjnie do ludzi ,dzieki Robert , na tych pstrykach jeszcze tego nie widac ale w przyszlosci postaram sie wykorzystac te lekcje
236
237
238
pozdr
Fajne to środkowe, fikuśne ;)
Żałuję że nie mogłam z Wami być.
moze za tydzien w niedziele ci sie uda , bylem w tym miejscu w Oliwie o ktorym mowilas
239
pozdr
O... Rybka - dobry pomysł na to demoniczne miejsce. Masz ujęcia z innej strony?
tylko z tej , pozdr
Nie odkryję nic nowego, ale prezentujesz świetne spojrzenie i ciekawe pomysły w swoich pracach - praktycznie wszystkie z przyjemnością obejrzałem (a wiele po raz kolejny). Po prostu super.
dzieki za odwiedziny i ciesze sie ze sie podoba , dzis bylo swiatlo wiec nie proznowalem
240
241
242
243
pozdr
243 zawyża poziom
12-jest boska
w ramach odpoczynku od streeta dzien ze statywem i obiektywem do zadan specjalnych
244
245
i jedno miejskie
246
pozdr
Ech, super zdjęcia - pozdrawiam.
Takie tam pstryki , obiektyw mam do konca tygodnia wiec staram sie go wykorzystac , pozdr i do zobaczenia
12/2.0??
Kurcze zastanawiam się nad czyms szerokim, ale raczej pójdę w m9-18.
samyang 7,5 , tanio i dobrze aktualnie euro rtv stoja po 999 zl , powaznie sie nad nim zastanawiam, pozdr
Niby ucieczka od streeta ale nadal to ulica :D
Dobry temat do rozmowy - czym jest street, a czym zdjęcia ulicy? ;)
A jak nazwiesz ulicę bez tego czynnika? ;)
Street to tylko formułka - zdjęcia nie muszą pasować do formułek. Powyższe niezbyt mi pasują bo ja mam jakąś alergię na rybie ogniskowe.
---------- Post dodany o 15:25 ---------- Poprzedni post był o 15:23 ----------
PS. Szerszą formułką będzie po prostu fotografia miejska (czyli z makarońska: urban photo).
to jasne ze tak , ale dla mnie istotny jest element polowania i to mnie glownie w tym bawi , zdjecia miasta ulic , placow ,budynkow mniej i raczej okazyjnie , choc pewnie mozna je pod ten gatunek podciagnac ,pozdr
Chciałbym zobaczyć jakiś backstage, jak polujesz :)
Pierwszy fiszaj najlepszy moim zdaniem.
Co do streeta - to rzeczywiście powinien być chyba człowiek... Co nie powinno sprawiać, że świetna fotografia ulicy byłaby traktowana jako gorszy gatunek.
Pozdr
Bardziej chodzi mi o zabawę słowem ;) Street - ulica :D
dzieki za odwiedziny zdejmuje rybe i ide polowac bo swiatlo za oknem przednie choc pizga niemilosiernie ,pozdr
dzis cztery strzaly
247
248
249
250
pozdr