86 - świetne! :D Pozostałe bardzo w Twoim minimalistycznym stylu. :)
Wersja do druku
86 - świetne! :D Pozostałe bardzo w Twoim minimalistycznym stylu. :)
91,92,93,94
To były już ostatnie OeMowe zdjęcia z Rzymu. Czas się schować na zimę do wygodnej norki. Pozdrawiam i dziękuję Wam za komentarze i odwiedziny.
92 i 93 - bardzo mi się podobają. :)
Nie chowaj się za długo w tej norce, tylko wracaj niebawem z kolejnymi wypatrzonymi obrazami. :D
93 - doskonały pomysł i wykonanie :)
No może uda się coś wrzucić ;)
89 i 93 mbsz - świetne.
Pozdrawiam.
W weekend zaliczyłem kilka klasycznych szlaków w Pieninach. Pogada była świetna, choć brakowało już troszkę tej naszej polskiej jesieni. Niestety wcześniej się dało wyrwać z miasta, ale lepsze to niż nic. Na razie kilka kadrów bez widoczków ;)
Pierwsze cztery zdjęcia to OM 50 f1.4 a ostatnie zrobiłem ZD 9-18
1,2,3,4,5
Kilka landszaftów. Wszystko oczywiście OM 50 i OM 135. Pierwsze to oczywiście przełom Dunajca na wysokości Zbójnickiego Skoku, dalej Wyskoki Wierch po drodze z Wysokiej z Pieninami Środkowymi w tle, widok na owieczki pasące się na Beskidzie Sądeckim, Tatry Bielskie i znowu Pieniny Środkowe. Ostatnie nie ma większego znaczenia
6,7,8,9,10,11
Ładne widoki, super widok na Tatry, udany wypad jak widać.
ten mur z bramą kusi by nabazgrolić "tu byłem" :)
z #408 na "+" 1 i 3
z #409 całość ze wskazaniem na 6, 9, 11
i tak po za konkursem koledzy, którzy towarzyszyli mi na szlaku. Jak wiadomo bez kolegów góry są tak atrakcyjne jak morze bez dziewczyn ;)
Dałbym Wam po plusie, ale jak zwykle muszę je rozdać innym :) Dziękuję za odwiedziny
Przelom Dunajca fajny, ale ja tam lubie plynac na kajaku :-)
3,7,9,10 jak dla mnie fajne :)
Landszafty bardzo fajne jak i cały wątek, do którego regularnie zaglądam :)
Kilka "bańkowych" szotów z Rzymu. Pierwsze dwa to 50 pozostałe - też dwa - to 135 ;)
95,96,97,98
Góry niesamowicie urokliwe, oprócz pierwszego z serii, którego zupełnie nie kupuję.
Kilka fotek z dzisiejszego popołudniowego spaceru po Warszawie
1,2,3,4,5,6
Obstawiam 1
Tez sklaniam sie ku jedynce :-)
O, widzę, że tym razem szaleństwo z kolorem ;-) Trójcezka cudna!
Dzięki, to takie małe wariactwo, które narodziło mi się w głowie jeszcze na ulicy :)
Mam jeszcze jeden podobny, ale z nim będzie troszkę więcej roboty
Za Paniami :) - cień w 3 świetnie wypatrzony!
A 2 tak mi jakoś się z tym mini-komiksem się skojarzyła...
Wypoczęty Olek na zimowym spacerze w Zalesiu Dolnym ;)
1, 2, 3, 4
Dziewczyny ;)
5, 6, 7
Wiosenny spacer z psem i wiosenna rozgrzewka matrycy ;)
1,2,3,4,5
Okolice Góry Kalwarii. Wstępnie miało być więcej zdjęć, ale kuzyn skutecznie mnie popędzał. Ogólnie pękło 60 km. Wynik jest bez rewelacji, ale to początek długiego sezonu ;)
1, 2
Ej, nie liczy się ilość, ale jakość :) A ta jest w porządku.
Dziękuje i kłaniam się nisko
Rowerkowe fajne jest :-)
Sobotni spacerek po okolicach Zalesia Dolnego
1, 2, 3, 4, 5
Przeglądam wątek i bardzo fajne zdjęcia widzę.
Piąte z poprzedniej serii jest bdb:-)
Z tego miejsca startują spływy z Zalesia do Konstancina. Na 4 widać dokładnie zejście. Jeśli ktoś mieszka blisko Wawy a nigdy nie był na Jeziorce to bardzo polecam. Jasne, że to nie jest Czarna Hańcza, ale też ma swój urok (pomimo pewnej ilości śmiecia, ale taki urok czasem mają miejsca blisko miasta). Niestety rzeczka jest mocno w sezonie obłożona, ale po 14.00 raczej będzie pusto. Trzeba tylko chwilkę poczekać aż wszyscy spłyną. W zaszłym roku ostatnią grupę puściliśmy ok 15.00, ale warto było.
Lubie wodne klimaty.Staly Ogladacz.