143 urzekające :)
Wersja do druku
143 urzekające :)
Dziękuję Wam bardzo. :)
A co u mnie? Oj długo by opowiadać... przede wszystkim musiałam zdrowotnie się doprowadzić do dobrego stanu, skupić na rodzinie i troszkę odpocząć od forumowego gwaru. A od września zaczynam szukać nowej pracy. :)
Rzadko fotografuję ludzi, ale dzisiaj wrzucę jeszcze 2 zdjęcia Danielka:
146.
147.
Mam właśnie takie plan :) cieszę się, że wracając na forum zostałam przez Was tak ciepło przyjęta. :)
Fajnego masz berbecia... tfu, to nie berbeć, to już dobry "cfaniak" :mrgreen:
Cwaniak czy nie cwaniak ale zdjęcia zacne :)
zdjęcia zacne oj tak a na kwiatowej wrzucie fajnie złapane światełko :)
podobają się
forum jakie jest każdy widzi - toż to jedna wielka OLY-familia :)
Cieszę się, że się podobają. Myślę o podziałaniu coś z portretami, tak dla odmiany... ;)
Ale duży chłopak :grin: .
Bardzo przyjemne w odbiorze .
Sympatyczne te portrety Danielka, gratulacje. Ja mam dwóch smyków, i nigdy mi się nie udaje ich sfocić :)
brawo.
A teraz zapraszam na podróż Żnińską Koleją Powiatową!
148. Na stacji w Biskupinie (akurat tutaj kolejka wąskotorowa stoi w kierunku na Gąsawę, a my jechaliśmy do Żnina)
149. Wagonik w środku
150. No to jedziemy!
151.
152. A po drodze się rozglądamy...
153. ...bo warto.
154.
155.
156. Jezioro Biskupińskie
157. Widok na kolejkę z Jeziora Biskupińskiego
P.S. Co do Danielka, to bardzo dziękuję za miłe słowa :) z nim się trochę trzeba napracować, aby na chwilę się zatrzymał do zdjęcia. ;) Ale wiem, że to lubi.
Dziękuję bardzo :)
Tak, ta kolejka to super sprawa. Bardzo się cieszę, że reaktywowali linię. Chociaż pamiętam jeszcze, jak stały wagony towarowe w Rogowie (dla niewtajemniczonych to ten sam powiat), gdy byłam dzieckiem. Potem, niestety, wszystko zarosło trawą, ale przynajmniej tutaj całkiem ładny odcinek udało się uratować.
Analogiczną tłukliśmy się z Marysią w Majdanie w Bieszczadach. Taka sama Rumuńska lokomotywa. I, jak Maciek pisze - relaks genialny :D
Takich kolejek w polsce jeszcze dużo jeździ...u nas też, choć na znacznie krótszej trasie.Bytom-Miasteczko Śląskie i to tylko latem kiedy zawozi spragnionych słońca i wody, nad zalew Chechlo-Nakło :-) Pamiętam też kolejkę nad morzem...okolice Sztutowa/Stegny :-) Super sprawa
Pierwsza i ostatnia fotka bardzo fajne - takie grubo ponad resztę :)
Popełniłam autoportret z kotem. Mistrzostwo świata to nie jest, ale że raz jeden jedyny jestem po tej drugiej stronie własnego obiektywu, to zamieszczam. ;)
Hahahaha, pewnie tak. :wink:
[Wbrew pozorom to liczę na to, że kiedy znajdę "normalną pracę", czyli taką, którą zostawia się za drzwiami biura, będę miała więcej czasu na forum i fotografię. :) Ostatnie 4 lata były (pomimo jakiejś tam wewnętrznej satysfakcji) zwyczajnie ciężkie. Skoro przez cięcia nie mam szans na kontynuację pracy w macierzystej jednostce, chcę teraz znaleźć coś zupełnie innego i zupełnie "zwykłego".]
Ciekawa fotka, dwie czarno-białe kotki. :-)
A podobna ciuchcia jeździ w Poznaniu, wzdłuż jeziora Malta do nowego zoo.
Fajne foty z wyprawy do Wenecji. :-)
Dziękuję za miłe słowa. :)
Narzuta z IKEI, jeśli znacie z żoną jakiś sposób, aby tak niemiłosiernie się nie gniotła, to dajcie znać. ;) BTW w IKEI jest dużo fajnych narzut, ale większość ma długość tylko 180 cm.
Dawno Cie nie było. Pozdrawiamy i zyczymy powodzenia w znalezieniu czegos zwykłego. Włodek i Hania
Trochę brak mi słonecznej jesieni, która minęła nie wiem kiedy...
Dziękuję Rafałowi Czarnemu, Tropicowi i Hadesowi, że jeszcze o mnie pamiętali. I Jackowi za ofertę pomocy. To zdecydowanie były bardzo ciężkie miesiące. Tropic - masz rację, wstyd kupić takie szkło, żeby się kurzyło. Czas ładować baterie, lepiej późno niż wcale. :wink:
1 2 3 próba mikrofonu ;)
Skąd nadajesz? Widoczki miłe dla oka acz ponure :)
Te były z Międzygórza. ;) Czekam na wiosnę.
z tego Międzygórza co to go Fatamorgana na miejsce zlotu obrał?
https://forum.olympusclub.pl/threads/89583
Z tego samego. :) Serdecznie wszystkim polecam, chociaż ciut bardziej zmotoryzowanym, bo wiele się dzieje w okolicy :) Bystrzyca Kłodzka jest świetna na street plenery, niezwykle urokliwa, choć niestety zaniedbana.
Potwierdzam - pięknie położona miejscowość.
Trochę kaczek dzisiaj będzie, ale czas nadrobić zaległości. :mrgreen:
161.
162.
163.
164.
165.
Ładne kaczuchy, 163 świetna. :mrgreen:
Świetna jakość, piękne kolory. Na 163 pięknie zapozowała:), a ta ze 165 ma chyba dziób na suwak zapinany?
163 bardzo very очень mucho
Na 163 fajna zamyślona :wink:
163 super :grin:, całą wrzutka fajna.