Oj Mirku szkoda że system reputacji punktu dodać Ci nie pozwala, te najprostsze rozwiązania czasem najtrudniej do głowy docierają.
Dzięki że poświęciłeś czas.
Jarku miło mi że zdjęcia się podobają !
Wersja do druku
Oj Mirku szkoda że system reputacji punktu dodać Ci nie pozwala, te najprostsze rozwiązania czasem najtrudniej do głowy docierają.
Dzięki że poświęciłeś czas.
Jarku miło mi że zdjęcia się podobają !
Oj dawno nie wpadłem na pomysł by coś tu umieścić. Zdjęcia robię, ale jakoś nie ma się czym pochwalić.
To może przekrojowo czym się zajmowałem.
Wywoływałem i składałem zaległe panoramy
259.
LINK BO DUŻA
Pod moją nieobecność portal upadł, ale czasem jakaś okazja się trafi. Tu teatr, czego nigdy przedtem nie miałem okazji fotografować
260.
Powrót do domu zawsze cieszy. Z tym domownikiem przez skypa pogadać się nie da.
261.
Znalazłem pierścienie pośrednie na dnie szafy.
262.
teatr rewelacja - jeśli masz więcej to ja chętnie bym zobaczył!
Pozdr
Hrr ciekawe ujęcia
Dzięki za opinię. Z tego teatru wiele więcej godnych ujęć nie było, pierwszy raz od lutego byłem z aparatem tam gdzie ciemno i trochę wyszedłem z wprawy. Sztuka mi się skończyła nim się wstrzeliłem tak po prawdzie :mrgreen:
Wyciągam panoramę na wierzch, bo tak pod linkiem to kiepsko.
Kompresja większa.
259.
Hrr fajna ta panorama. Gratuluję! Gdzie napotkałeś takie widoki?
Świetna panorama (nr 259) - także jestem ciekawy gdzie zostało zdjęcie zrobione
nr 270. Toledo - także mi się podoba
to przedstawienie szkolne jest bardzo fajne
Panorama to widok na mój drugi dom. Cartagena, miasto położone na połódniowym wybrzeżu Hiszpanii.
Trzeba karmić wątek. Zdjęcia świeżo wołane, lecz rawy leżały na dysku od lipca.
263.
264.
265.
Podoba mi się motyw własnego cienia na tej panoramie. Samo zdjęcie miałkie, nie przedstawia dobrze co powinno, ale pomysł zapamiętany !
Widoki fajne! Na zdjęciach podkręcił bym barwy i wyostrzył całość.
Pozdrawiam
Powodzenia
ciekawe to drugie ,pozdr
Fajne fotki. Pozdrawiam.
Wszystkie fajne, 264 najlepsza.
Dziękuję. Co do pierwszego to miałem dużo większe oczekiwania gdy je robiłem, wyszło mocno przeciętne. Drugie to radosne wariacje na temat autoportretu. Zwykłem chodzić sam po zdjęcia i nieraz brakuje mi człowieczej postacie w kadrze, w takich wypadkach wielkiego wyboru modeli nie ma. A pano to jak mówiłem, miejsce przeciekawe i bardzo ładne, ale na zdjęciu wiele z tego niestety nie zobaczycie.
Pozdrawiam
266.
Deko z innego sagana.
Postanowiłem namalować sobie koszulkę, na cotygodniowe zawody w coś trzeba się przyodziać.
To będzie na plecach.
Tego czegoś domalowanego nie kumam albo moje myśli idą nie tę stronę co trzeba... :roll:
Miałam kiedyś podobną koszulkę pewnego ulubionego zespołu.
Fakt, pewnie niepotrzebnie wrzuciłem pojedynczy element. Lepiej było zaczekać aż będą wszystkie i napisy.
Gram w kujawsko-pomorskiej lidze darta, stąd lotka wbita w tarczę. Co do reszty to można by dopisać jakąś teorię, ale do tego jakiś humanista by się przydał.
No to końcowy efekt.
Koncertów dawno nie było, prawda ?
Egoistic :
267.
268.
269.
270.
Szkoda że nie ma na to żadnego zbytu. Internet nauczył się że fotografia jest tania, sami sobie na to zapracowaliśmy oddając zdjęcia za bezcen czy wręcz za darmo.
Okash
271.
272.
273.
274.
None - bydgoska perełka metalowej sceny. Świeża płyta SIX warta polecenia
275.
276.
277.
278.
Pora skręcić coś nowego w koncertowej materii. Takie zdjęcia już się opatrzyły.
Ty mrazem z bydgoskiego Mózgu Magnificent Muttley :
279.
280.
Nie nazwał bym tego nową szkołą, każdy koncert ma śwój klimat który trzeba oddać na zdjęciach. Co więcej te zdjęcia robione były w innym klubie w którym oświetlenie a raczej jego brak sprzyjało takiemu wykonaniu.
The Shipyard - słyszeliście o nich ? Ja przed koncertem też nie, a warto !
282.
283.
284.
Po więcej zdjęć i coś na kształt relacji zapraszam na cowbydgoszczy.
Coś całkiem świeżego, chociaż miesiąc czekało na dokończenie.
Nie ważne dokądkolwiek, jak daleko i na jak długo bym pojechał to nad Brdę zawsze będę wracał.
285.
286
287.
Dwójka dla mnie najciekawsza. Świetnie kontrastuje z bielą "rudy" trawiasty brzeg.
Pozdr
Uff dopiero zauważyłem jak paskudnie straciły na jakości powyższe na skutek zmniejszania. Przydało by się wreszcie nauczyć pomniejszania...
No ale nie po to posta rzucam.
Tapetę nową sobie postanowiłem ukleić:
288.
Załącznik 79349
z przedostatniej wrzuty 287
najbardziej wieje tajemniczością :)
podoba sie
Decapitated - headliner piątkowego Black Star Fest, organizowanej co roku imprezy ku pamięci Olasa Mendyka ( założyciel None, gitarzysty Acid Drinkers)
289.
Załącznik 80501
290.
Załącznik 80502
291.
Załącznik 80503
Bardzo klimatyczne foty. Gratuluję!
Usechł topic, no bywa.
292.
Załącznik 91562
293.
Załącznik 91563
294.
Załącznik 91564
Zmieniłem adres, wybrałem się na spacer i ciekawe bydlątka spotkałem.
295.
Załącznik 92964
296.
Załącznik 92961
297.
Załącznik 92963
Dużo czytam o sprzęcie. Wiele togo na bieżąco wychodzi, a że fotografia mnie interesuje to z chęcią się czyta. Zawsze jako ciekawostkę. Imponują osiągi nowych matryc, cieszą świetne wyniki nowych Olympusów. Puszki zawsze były spoko, obiektywy wymiatały a teraz i matryce nareszcie z konkretnego źródła -no bajka !
Potem brałem co moje w torbę, szedłem po zdjęcia i wracałem zadowolony z tego co mi aparat daje. Jak dobrze naświetliłem to dynamiki starczało, iso na hiszpańskie wybrzeża niepotrzebne a na koncertowych niech sobie szumi bo mnie to nie przeszkadza ( nie musiałem sobie tego aż tak długo wmawiać ). Szkoda jednak bo czasami jak już wracam z tymi zdjęciami to zdarza mi się głośno wzdychnąć że by się chciaaało to gładkie iso 6400
298.
Załącznik 92962
Bo w takich jak to szczegóły toną w szumie i dynamika leci na pysk. Zdjęcie było by fajne, ale jakość jest bardzo niska i oglądane większe niż 2Mpix wiele traci. No ale nic, mając do wyboru kupić aparat czy bilet wolałem zabrać e-3 do kangurowa i czasem sobie na te szumy ponarzekać. Wszystkiego podobno mieć nie można, przynajmniej nie od razu.
Szum, nie tylko skrzydeł. Takim tytułem okrasiłbym tego posta.
299.
Załącznik 93249
Wieczorem, ciemno i z zieleniami potem nie mogę dojść do ładu.
300.
Załącznik 93250