..samochody kontra Olek,
miałem okazje być na Hockenheimringu parę lat wstecz ,dynamika scen "nieziemska" pamiętam
dla mnie Twoje fotki ,super
pozdrawiam
Wersja do druku
..samochody kontra Olek,
miałem okazje być na Hockenheimringu parę lat wstecz ,dynamika scen "nieziemska" pamiętam
dla mnie Twoje fotki ,super
pozdrawiam
świetna seria
najpierw nie mogłem się napatrzeć na pogięte giętulce, a teraz ten reportaż !
Nie chcę Ci słodzić, ale inaczej nie da rady :-P Chopie: fantastyczna seria ( chyba buchnąłeś gdzieś zestaw 'mały reporter') na fotach widać i pracę w pipstopach i dynamikę jazdy owych autek :!: .
gratuluję ujęć
Dzięki za miłe słowa, fajnie że się podoba. To naprawdę motywuje do dalszej pracy.
Co do samego reportażu - to taki mój pierwszy sportowy.
Recepta na te fotki - podążałem za tłumem i trzaskałem ile wlezie :) W sumie przywiozłem 2012 rawów co daje jakieś klika dobrych tygodni obrabiania :D
Żadnego spapranego?
Tylko pogratulować :grin:
Spaprane to inna rzecz :) Już na wstępie odpadło z 200 sztuk. Reszta do bardziej dokładnego przejrzenia. Większość może i technicznie ok, ale takich prawdziwych perełek to może ze 100 się znajdzie.
Tak czy siak, wrzucę jeszcze kilka do galerii i zmieniam temat. Za tydzień krótki urlopik nad polskim morzem, więc może coś się uda cyknąć ciekawego :P
I bez przepałów ??
Hej misiaki :)
Już nie pamiętam kiedy tu zaglądałem... mam traumę powakacyjną ;/
Na nic nie ma czasu i nic się nie chce.
Z czystej przyzwoitości w weekend odkurzyłem olka. Wrzucam dwa rybowe tak na szybko:
pzdr.
T.
o jacie, świetne :!::!::!:
Dokładnie, wakacje były ok ale:
1. Dojazd samochodem to walka o życie na każdym metrze naszych wspaniałych dróg
2. Plaża.. piaseczek miód, ale co z tego jak parawan przy parawanie, że nawet to wody nie ma jak dojść
3. Woda... ciepła... tak ciepła, że nie powiem co się kurczyło
4. No i ta pogoda... w kratkę, 2 dni słońca :)
poza tym git :)
#37 postaram się zapodać w kolorze, choć wydaje mi się że wywołałem prosto to b&w
Będzie będzie, tylko jeszcze nie wiem kiedy
Dzięki za wizyty :P
kapitalne
36 dla mnie bomba - mi się strasznie podoba :)
co do 37 też ok (kolor chyba faktycznie byłby lepszy..)
ale mi i tak bardziej podoba się 36 :)
Dla mnie 36 też bomba, choć architektura mnie generalnie rzadko kręci.
Przyznam się szczerze, że po przeglądnięciu tu niektórych wakacyjnych fotorelacji ścisnęło mnie w dołku... i postanowiłem również dołączyć do kółka :)
Wygrzebałem jedno.. Polskie morze 2010
Aha, te buty jak by kto pytał to moje :)
Heheh - właśnie zanim przeczytałam to:
miałam pytać :P :P :PCytat:
Aha, te buty jak by kto pytał to moje
ciekawe - choć dwa poprzednie lepsze :) :) :)
nieukrywam że Ci kolorowi ludzi przeszkadzają mi - no ale rozumiem że ciężko było wyhaczyć moment bez nich :)
i mnie też w dołku ścisnęło jak oglądałam wakacyjne foty innych - zwłaszcza że wakacje w tym roku nie były mi dane :)
ach te nogi, ach te nogi, czemuś ich nie schował :-P
ciekawie Ci to wyszło, długo patrzyłam na zdjęcie i podoba mi się :wink:
Ale za to jakie ujęcie... :grin:
ciekawe to zdjęcie
pzdr
Fajne te zdjęcia z fiszaja :wink: I te miejskie, i to nadmorskie. A zwłaszcza te miejskie mi się podobają.
A ja dopiero jadę nad morze :lol: nasze oczywiście. Pewnie przewieje mnie tam na wszystkie strony.
Trochę czasu minęło od ostatniej wrzutki, choć zdjęć trochę nacykałem międzyczasie. Ślubniak mnie pochłonął całkowicie, nie zdawałem sobie sprawy ile czeka mnie obróbki. Jak młodzi się zgodzą to coś wrzucę na bloga później.
Tym czasem próby z domowego studia czyli parasolka i blenda.
Wskazówki mile widziane :)
Na pierwszym, pan leci na panią :wink:
Na mój gust, jakieś blade te zdjęcia. Chyba za mocne światło na wprost, ale ja się nie znam :roll:
Nie podoba mi się ta kolorystyka. Smutno przez te wyprane kolory, a jeszcze smutniej na drugim przez szare tło.
To, że pan leci na panią to mi osobiście nie przeszkadza ;) ale też mam wrażenie, że nie te światło i kolory.
Dzięki za wizyty i komentarze. Przyjrzę się bliżej tonacji, choć nie ukrywam że taka jasna tonacja chodzi za mną ostatnio i stąd powyższe rezultaty.
Blade i zimne, jak z krainy królowej lodu... Masz cieplejszą wersję?
Zimne powiadacie... więc wrzucam coś cieplejszego z ostatniego spacerku :)
Fajne zdjęcia. Podoba mi się szczególnie 2 i 4.
Pozdrawiam!:esystem2:
Ostatnie dwa robione pod albo prawie pod slońce i stąd jakieś takie wyprane i za mało kontrastu msz. Trza bylo może lampą błysnąć by doświetlić pierwszy plan i byo by chyba lepiej. Ale ja tam się nie znam :roll: