Rewelka, taz, naprawdę :)
Wersja do druku
Rewelka, taz, naprawdę :)
Dzięki za wpisy, miło mi Was tu Wszystkich widzieć, z przykrością stwierdzam że więcej panoramek górskich nie będzie na razie, powstały one ze tak powiem przez przypadek :). Nie miałem więcej czasu na bawienie się aparatem.
e-510 można powiedzieć że hobby, ale historia opisów jest nieco bardziej złożona.
Wku......się sam na siebie, że patrząc na tatry znam giewont i nic więcej. Postanowiłem coś z tym przykrym faktem zrobić. Najpierw zrobiłem foty aparatem, następnie zapioołem kamerę i zrobiłem panoramke w paru wariantach.
Wpadłem w hotelu na gotowe panoramy z opisami i metodą porównawczą coś tam zapisywałem, ale najbardziej pomógł mi pewien góral, podłączyłem kamerę do telewizora zasiedliśmy opisując szczyty. Po powrocie atlas geograficzny i google :).
Jakoś nie mogłem się napatrzeć na to se zrobiłem fote.
Pozdrawiam wszystkich oglądaczy.
No to pełen szacuneczek!
Ja wielokrotnie łapałem się na tym,że oglądając jakąś panoramę Tatr od biedy mógłbym rozpoznać tylko Kasprowego ew.Rysy i często zastanawiałem się dlaczego nie ma czegoś takiego co Ty świetnie zrobiłeś,na necie?
No a że góral miał w tym projekcie udział,to dodaje Twojej panoramie prawdziwego,góralskiego ducha.Hej! :)
Pozdrawiam.
Genialnie zrobione. Naprawdę kawał dobrej i solidnej roboty! Gratulacje.
Jak dla mnie to rewelacyjnie przedstawiłeś. Wielki szacun.
Dzieki za miłe słowa,
Teraz się zastanawiam gdzie to sprzedać :)
Fantastyczne! :)
Dzięki za wpisy tym razem, portret człowieka przy pracy :)
Z ostatnich wolę pierwszy na którym skupiona twarz gra pierwszoplanową rolę. Co robi wiem dzięki opisowi bo ze zdjęcia tego wywnioskować nie mogę i było by to raczej niemożliwe oddać jedno i drugie. Poza tym bardzo ładne bw.
Wiejo rozumiem że tematyka tattoo jest dla wielu ludzi obca:) Właśnie chciałem się skupić na wyrazie twarzy i na maszynce niż na samym tattoo następne będą z fragmentem pracy.
Kolejne foto ze studia tattoo tym razem, wszystko co najważniejsze aby nie było wątpliwości czym się zajmuje człowiek trzymający to dziwne metolowe coś, co drga i brzęczy :)
Nie widząc całego planu na ostatnim zdjęciu, nie domyśliłabym się, że na tych dwóch pierwszych chodzi o studio tatuażu :) Pokazałeś dziewczynę bez żadnych podpowiadających szczegółów (tunele, dziary, strój) - ma "zwyczajną" bluzkę, krzyżyk na szyi, okulary. Mogłaby robić cokolwiek - montaż czegoś na taśmie produkcyjnej :)
Ostatnie kojarzy mi się z sceną z filmów sci-fi. Młoda pani technik dokonuje drobnej naprawy w powłoce androida ;).
Ostatnie bardzo na tak. Tatuowany model i jego spojrzenie dość twarde, klata w fantazyjnym wzorze i drobne ręce z maszynką wykonujące misterną robotę a w oddali skupiona twarz. Wydaje mi się, że jest tu wszystko powiedziane i fajnie współgra.
Bardzo ciekawe te ostatnie foty. Odkrywasz przede mną nieznany dotychczas świat, chyba se na starość coś wytatuuję, może jakieś logo Olympusclub? A co, na zlotach wszystkie laski by do mnie lgnęły:)
Gorzej jak nie tylko laski ;)
Ostatnie fajne.
A temu gosciowi to jeszcze zostal jakis kawalek klaty bez tatoo???:roll:
masakrer chyba nie na ciele tez niewiele miejsca zostało bez malowanki.
teraz jedna z ostatnich fot jakie zrobiłem i chyba ten stan się nie zmieni przez jakiś czas.
Pozdrawiam świątecznie bądźcie zdrowi i szczęśliwi.
Zaje*** fotka z tatoo!
Taz...to ty teraz jestes Druch Taz??? :wink:
Tobie tez zycze spokojnych swiat, ale mam nadzieje ze w poniedzialek ktos wyleje ci na glowe dwa wiadra wody :mrgreen:
Pozdr.
no co Ty ja nie druh nigdy, za wiadra wody podziękuje. :)
Jak nie druh, to moze jakis skaut.
Wyprowadz sie w cieple kraje to cie woda nie beda lac.
Ja w poniedzialek bede suchutka :-P
masakrer skaut tez nie , fota jest zrobiona przy okazji drogi krzyżowej. nie jest to zdecydowanie mój klimat, a ciepła nie znoszę wole zimno:)
skoro nie bardzo mam jak robić zdjęć postanowiłem odkopać dawno nie ruszane foty.
kształt muzyki 2
Skałt jakoś tak bez emocji ale kształt muzyki jak najbardziej. Wywołuje mimowolną cheć trącenia jednaj struny aby zobaczyć jej drganie i usłyszeć.
Intrygujace to ostatnie- a czego to struny? :)
Oj Szopena bym posluchała w Filharmonii :grin:
Dzieciom w szkole puszczam mój ulubiony walc kropli wody :grin:
witajcie wszyscy , dziś kolejne szufladowe :)
Druga fotka z najnowszej wrzutki bardzo fajna, ładne światło.
Zgadzam się z Toko.
Lubię takie sielskie/rustykalne klimaty :grin:
hee z łapy bez statywu bez lamp i dziadkiem :) a jednak wychodzi.
Ładne wnętrze, do tego zacheca usiaść i pogadać przy kawie albo coś zjeść.