105 bardzo przypadło mi do gustu.
Wersja do druku
105 bardzo przypadło mi do gustu.
Dzięki za wejścia i opnie :) ciesze sie :) jeszcze jedna "seria" z Turbacza ...
Nie wiem, ale wydaje mi się, że tego typu zdjęcia wyglądają najlepiej bez ludzi w kadrze. I właśnie takie najbardziej mi się podobają.
Dawno nie byłem w Twoim wątku, ale muszę przyznać, że robisz znakomite postępy. 102 piękna, ale i te z Turbacza znakomite, a z pieskiem, bardzo mi do gustu przypadło. Swoją drogą, chciałbym zaznać takiej zimy. Pięknie, choć to już :) wiosna.
Ależ widoki! :)
Zima jak z obrazka. Bardzo przyjemna seria.
Dziękuje wsyztskim za wpisy wejścia i ciesze się ze sie podoba ;)
A zima tam rzeczywiście fantastyczna :)
A jestem jeszcze ciekawa co powiecie na temat tych zdjęć. ? :) z szufladki, jeszcze ze starego aparatu....lubie je :)
P.S nie wiem czy mi sie troszke monitorek nie przestawił? :roll:
laptop lenovo r61i.....no w programiku podkręcane było.... :-P
Seria pod tytułem "z aparatem.." :) Prosże o opinie i oczywiście poprawki :)
Poleżeć w krokusach :) Takiej łąki krokusów jeszcze nie widziałem :D
Grupa pod wezwaniem kwitnącego krokusa? Hehe.
Na pierwszym chyba trochę przepalilo krokusy. Najlepsze IMHO 118.
Piekne to krokusowe pole!!!!!:grin:
Jesli chodzi o fotki to na ostatniej -20 wyobrazam sobie zamiast tych kilku osob.....grupe turystow japonskich:lol::lol::lol:
Bardzo dziękuje wszystkim za opinie i wejścia. Teraz kilka fotek z Cravovia Maraton. To są pierwsze fotki w dziedzine "sport" także prosze i jakis rady i poprawki. pozdrawiam
121 super. Bardzo fajne ujęcie
Nie będę się wymądrzał bo się nie znam ale podobają się :) Jedynie ostatnie nie bardzo- jakieś ziarno (może to nietrafiona ostrość?).
Dzięki :) no ostatnie rezczywiście może ostrość troche nie ta... :)
Witam po dłuższej przerwie stara sie powrócić na forum :) na początek kilka zdjęć proszę o Wasze opinie :)
Witaj po przerwie :)
Najbardziej przypadły mi do gustu 130 i 127, w takiej właśnie kolejności.
Siklawa, jak to Siklawa - ładnie się prezentuje. Ściernisko ciekawe, na miniaturce myślałam, że to kredeczki, trochę szkoda przepałów. Podobają mi się kolorowe zdjęcia, bo nie przesadzasz z nasyceniem, ładnie się prezentują.
Bardzo ładna seria:)mnie najbardziej podoba się 129 ale reszta również fajna!
jest ładnie :)
pzdr
Miodnie :)
Ściernisko - bardzo pomysłowa fotka, może tylko coś by pokombinować z kompozycją.
Widoczek 127 - prosty, niby nic, a mogę siedzieć i kontemplować :)
Ostatnie zdjęcie 130 - czy za przełęczą Rozdziela, obok dawnego przejścia granicznego, nadal stoi czerwone krzesełko? :)
Dziękuje Wam bardzo za opnie i dobre słowo :) może w końcu coś rusze do przodu z tą fotografią :)
hmmm... żadnego czerwonego krzesełka nie było...niestety :)
DZIĘKI!
Wczoraj byliśmy ze znajomymi na wschodzie słońca> Babia Góra....wschód nam tak średnio się udał, troche zamglone było...jednak ciekawa jest Waszych opini na temat tych zdjęć. Sama nie wiem co o nich myśleć :)
OK! Pora na pierwszego posta na FR!
131. Ciekawie zaprezentowany zachód, przyciemniona (wręcz czarne góry -> ale rozumiem, że to po to, by uwypuklić tło)...
132. Zastosowałaś ten sam manewr, ale w tym przypadku, doznałem pozytywnych odczuć i to zdjęcie, zdecydowanie bardziej mi się podoba... :grin:
133. Nie przemawia do mnie, ale nie powiem, że jest złe... Wszystko jest przedstawione "czytelnie" i w najlepszym porządku... :wink:
Łukasz784 bardzo dziękuje Ci za opinie :wink:
a mi najbardziej podoba się 126 takie czyste:)
Ja też lubie to zdjęcie, lubie to miejsce, lubie tą świeżość :)
Dla mnie najładniejsze to 127 i 126. Lubię takie landszafciki.
Wschód słońca o której był i o której wyprawa ruszyła?
Wyprawa ruszyła koło 2 , no a na wschód trzeba było troche czekać w ziemnie, był coś po 5 :)
Ładnie się zrobiło. Wodospadzik, dwa świetne plenerki, ciekawie sfocone ściernisko, motolotnia w powietrzu. Skromnie, klarownie i tym zwracają uwagę przynajmniej w moich oczach. Wschód na pokazanych zdjęciach tylko niebem zwraca uwagę, kształt góry jeszcze dodaje akcentu ale to troche mało. Zbyt ciemny dół i kształt góry nie mają żadnego jaśniejszego od czerni tonu przez co zdjęcie nie ma przestrzeni a wschodzące słońce nie budzi zaczernionego świata.
ty no...
przestalbys sobie jaja robic i przeniosl watek do normalnego dzialu...
przeciez ty juz masz tyle odslon i postow, ze niejeden "zaawansowany" ci zazdrosci :) zdjecia wychodza ci bardzo dobrze, wiesz o co chodzi, wiec zostaw ten watek naprawde poczatkujacym :)
pzdr
Wiejo i Kaczy bardzo dziękuje Wam za opinie i zaglądniecie do mojego wątku. :)
Przenieść go mogą tylko moderatorzy, a ja nie wiem czy zaczynać tak od początku.... :)
Napisz PW do kogoś z administracji, może przeniosą :wink:
Administracja kiedyś mnie przeniosła tutaj :D no ale zapytam czy coś da sie zrobić :) Dzięki! :grin:
http://allegro.pl/item707573144_zest...58mm_w_wa.html
Chciałam Was zapytać czy warto kupić taki zestaw czy raczej to jest pic na wode ? :)
Pytam w wątku bo znacie mnije więcej jakie robie zdjęcia i w ogóle :)