Ty sie przyznaj, że nie motor, a kota fociłeś. Już ja znam tę twoja słabość do sierściuchów. O fotce nie piszę bo nie jestem obiektywny na temat ogoniastych :grin:
Wszystkie mi się podobają :-P
Wersja do druku
Zaczynałem przez chwilę błądzić wzrokiem po motorze ale jednak szybko wróciłem do bohatera kadru. Piękny kocurrrrr
Piękny futrzak... a jakie miejsce sobie znalazł... Wie co dobre...:wink:
Pozdrawiam
Taki stalowy "twardziel" a kociak znalazł miękkie miejsce.
Świetnie wypatrzone.
Pozdrówka.
Łódka bardzo malownicza :-)Fotka z kotem-wolałbym inny kadr.Pozdrowienia:-)
A ja wrócę troszkę do wcześniejszych zdjęć, bo jakoś przez nieuwagę umknęły mi te wszystkie piękne ptaszki.
Z trzciniaczków ostatnie zdjęcie jest chyba najfajniejsze. Nie udało mu się schować przed Twoim obiektywem :wink:
Muchołówka również rewelacyjnie się prezentuje.
I łódka - bardzo fajny kadr.
Witaj Piotrze
Jutro zaczynają się mistrzostwa motorowodne w Chodzieży, mam "kartonik" na wejście do boksów, jeśli się wybierasz - to ci go przekażę, jeśli nie - może ktoś inny będzie zainteresowany z forum ?
Napisałem tutaj, bo najszybciej do Ciebie dotrę, wiem, że trochę za późno, ale przed chwilą dostałem wejściówki.
Pzdr
Ciekaw jestem jak wam się podoba, jeśli podoba ten widoczek z Mięćmierz koło Kazimierza Dolnego.
Wiatrak w Mięćmierzu koło Kazika Dolnego
Oj podoba się. Byłem jak facet go wykańczał,, a teraz juz sie wtopił w Kazimierz. Oczywiście wiatrak, nie facet :)
Ty chyba Piotrze masz taką sama słabość do K. jak ja do S. :wink:
Morlok - dokładnie tak jak piszesz.
Jeszcze kilka:
Zimek ładny ptaszor i ładne tło MZ 7 ładniejszy niż 3, odnoszę wrażenie ze odrobinkę ostrość uciekła.Albo zapisze się na badanie oka :)
Świetna seria. Swietna.
Wrzucę dwie ptasie fotki. Może nie najlepsze, ale mnie się jakoś tak podobają.
Ładne ptaszki.Pierwszy bardziej mi się podoba:-)
Zgadzam się z VooVoo
Tło nie rozpieszczało, warunki do zrobienia zdjęcia pewnie nie łatwe. Gratuluję ciekawych ptaszków, nie widziałem jeszcze takich nawet gołym okiem.
Ja od dwóch dni usiłuję "zrobić" chociaż kowalika - a plan był na dzięcioła zielonego :???:
pzdr
Ostatnie dwa przyjemne dla oka, bardziej podoba sięto pierwsze :)
Dzisiaj wreszcie udało mi się sfotografować zimorodka,tak jak zawsze marzyłem. Kilka tygodni temu wstawiłem w brzeg rzeki gałązkę na której chciałem żeby usiadł. Okazywało się, że zawsze mi przeszkadzała w foceniu, bo na niej nie chciał siadać. Aż wreszcie dzisiaj siadł jak chciałem. A miałem ją wyrzucić. Zapraszam do galerii tam po kliknięciu większy rozmiar. Tutaj wklejam trzy inne kadry. Pełen kadr. Nie ruszane.
http://img402.imageshack.us/img402/8945/52266992.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/4171/74438531.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/6149/78910813.jpg
Brawo -światło plastyka - brawo
Bardzo udane kadry :)
dla mnie ostatni naj, naj
pzdr
Ożżżeeeeeeeeeesz!
Tylko pogratulować!
PS
jak daleko byłeś od modela?
Pozdrówka.
Witia1 - wyszedł mi na dwa metry.
Klasa fotki. Brawo i tyle.
Pozdrawiam.
Gratulacje.....piękne "trofea".Podziwiam wytrwałośc i oko:-)
:shock:
Zatkało mnie, po prostu nie mam słów :grin:
Pojechałeś po bandzie. Przyznaj sią, Ty skorumpowałeś tego ptaszora, coś tak porozumiewawczo spogląda na Cię spod oka na środkowej fotce :wink:
Wielkie gratki Piotrze :)
Ostatnie zimki wyszły super.
Godne podziwu te zimorodki, nalezy przed panem uchylic czolo Panie Piotrze :grin:
Dzięki, ale jaki tam ze mnie Pan Piotr - Piotr jestem.
Seria z zimorodkiem już oceniona w galerii tym niemniej gratki z powodu tak fantastycznych zdjęć tego uroczego ptaszka.
Dawno nic do wątku nie wrzucałem, a że miałem przyjemność półtora dnia spędzić w Bieszczadach, pozwolę sobie coś wrzucić. Niestety pogoda nie rozpieszczała.
Witaj Piotrze :grin:
Ostatnie dla mnie najciekawsze, ładnie prowadzi wzrok.
mimo nie atrakcyjnego tła lubię ciekawych ludzi :) pierwsza fotka :)
Pogoda ni rozpieszczała, ale zdjęcia wyszły znakomite. Jak pewnie doskonale sam wiesz, mgła wcale nie jest taka łatwa do ładnego jej pokazynia. A Tobie wyszło to świetnie. A ostatnie zdjęcie świetne.