Czarną jak smoła mam i w domu i w pracy:)
Wersja do druku
Czarną jak smoła mam i w domu i w pracy:)
Misza; Tajga; Staruszek ...
Macie racje - Ta rasa tak ma - takie podobne, ale przesympatyczne i kochane.
Pozdrówka.
ps
znajomy "ląduje" w mojej galerii.
kot o oryginalnym imieniu 'pimpka'
Dawno mnie tu nie było, a wątek kwietnie!
No to hurtem wrzucę parę fotek - niektóre tylko dlatego, ze wydają mi sie pocieszne :)
Wszystkie (całe dwa) kociaki są moje przysposobione chorwackie :) Chodzą sobie luzem i czasem się upominają o żarciucho.
1/
2/
3/
4/
5/
6/
7/
8/
Fajne masz kociaki. Zdjęcia bardzo sympatyczne a te z cieniami superowe:grin:.
Dzięki, ze się podobają :)
One bardzo lubią sie pokazywać i mizdrzyć do ludzi w ogóle :) A się nauczyły, że Pańcia ma słabosć i jakimś kitekatem uraczy, a to mleczkiem... I tak cała czereda sie przez cały sezon przewija - jeden już od 3 lat, inny od dwóch, a inne się pojawiają na chwilę i znikają... (idą do kogoś innego na wyżerkę).
Tu mam jeszcze takiego malucha:
Wypłoszek czytaj Punia w trakcie miałko-ziewu
fota kompaktem " w biegu "
12491
Ładne te wasze kicie. Ja dam tylko linka https://forum.olympusclub.pl/showthr...912#post279912 bo taki odrapany.
Tego "w rozkroku" - gdzieś widziałem wcześniej. Świetne foto.
Pozdrówka.
:grin:
Podoba mi się ten "łysy - pomarszczony".
Świetna fotka.
Pozdrówka.
Ojej...
Dla złagodzenia mój Medeusz (polski, niewychodzący - jeżdżący ze mną na zesłanie;)):
Moje kocio cierpliwie znoszące przykładanie 50tki do nosa i błyskania fleszem :D
Zdjęcia cykane były "testowo" ale chyba uwieczniło się trochę charakteru modela :D Równie dobrze mógłby powiedzieć "Siły do ciebie nie mam kobieto" :grin:
Na zdjęciu jest sfinks zwykły. Peterbald to nie jest sfinks, to bezwłosa odmiana syjama lub orienta.
np.
http://www.alfcat.com/en/?p=foto&i=yuniana
zdjęcie przedniej marki
gratuluje
Dwa środkowe - znakomite.
Trzeci portrecik przesympatyczny! Super.
Pozdrówka.
Dzisiaj i jutro w Hotel Gromada Warszawa Okęcie międzynarodowa wystawa kotów rasowych.
1.Chwila spokoju :
Załącznik 12587
2. Model
Załącznik 12588
:)
Harce chorwackich kociaków:
Świetne fotki Plumek.
Pozdrówka.
Jutro ponoć Światowy Dzień Kota... ;)
A jak Wasze koiaki? Dawać, dawać!
Piękne są.
A ten pieszczoch - rudas - super.
Pozdrówka.
Ostatnie trzy świetne :lol: Podobieństwo między Kotem a jego Panem uderzające :grin:
Fantastyczne fotki - szczególnie te dwie pierwsze!
Gratuluję OKA.
Pozdrówka.
Kapitalnie wypatrzone wszystkie trzy!:grin:
Baudolino jakim robisz aparatem?
To chyba Ciebie spotkałem na wystawie w Rybniku w zeszłym roku nawet zagadałem o OC.
Niestety te brzydkie podobne do nietoperza :.! Hodowla to pasja mojej lubej a ja często za fizycznego robię i w tym krwawicę topię :). Jeżdżę z kotami na wystawy. Nawet Piotra Grzesia wielkiego fana kotów udaje się zaprosić :) .
Ja mam orienty. We Wrocławiu nie byłem. Następnym razem jak gdzieś się będę wybierał to dam info.
jak chcesz mojego kota zobaczyć to możesz znaleźć na stronie
http://www.adriancichy.pl/
wystawa Warszawa Listopad zdjęcie 132
;)
Facet super foty robi
wiedziałem że to twoja strona ;) niektóre zdjęcia zapadają w pamięć. Świetnie operujesz GO i utrwalasz ciekawe ujęcia.
Baudolino - piękne fotki tutaj i na Twojej stronie!