Mam wrażenie, że jednak tylko trochę dłużej niż dwa razy dłużej - ale pomiarów nie robiłem tylko to takie subiektywne odczucia... może są różnice np. z lampą, bez, itp...
Wersja do druku
wszystko zalezy jak czeso podswietlasz, wyswietlasz, bawisz sie, jak czesto uzywasz IS, LV. Pytanie bez odpowiedzi
Ja też czekam zamówienie miało być złożone po świętach, to już 3 tygodnie mijają. A chciałem mieć przed wyjazdem majowym:/ A zamówienia niby są realizowane co tydzień.
Jak się robi jakąś promocję to trzeba być przygotowanym na większe zainteresowanie w szczególności, że dotyczy to stałych klientów, bo trzeba było przecież mieć wcześniej innego Olympusa. Jestem zawiedziony taką postawą firmy i to bardzo:/
Najśmieszniejsze jest to, że próbuję się dodzwonić od dwóch dni o różnej porze do działu marketingu, który się tym zajmuje i nikt nie odbiera. Powoli już mnie krew zalewa.
Zachować spokój!! Gripy dotarły, rozmawiałem z przemiłą Panią Barbarą L. Dziś i jutro wysyłka. Nie bombardujcie jej telefonami.
Dwa dni po Świętach Wielkanocnych otrzymałem aparat i zaraz zarejestrowałem. Dzisiaj Pani Basia dostała partię gripów i wysyła, sprawdziła, że i ja dostanę. Oczywiście szeroko się uśmiechałem.
No to ciekawe czy ja dostanę:> skoro zamówiłem wcześniej. A czy bombarduje ktoś telefonami, to jakoś nie wydaje mi się, bo dzwoniłem chyba już z 10 razy, a nikt po prostu nie odbierał nie żeby było zajęte.
Napisałem, żeby nie bombardować telefonami, bo przekazałem na forum informację, że gripy już są i to wszystko.
gripy jutro wyjadą do odbiorców. Taką ja otrzymałem informację z przeprosinami za opóźnienia...Profesjonalnie załatwione.