"Umarla Klasa" jak zawsze mocna.
Wersja do druku
"Umarla Klasa" jak zawsze mocna.
Zgadza się. Belfra jeno nie ująłem w kadrze.
Instalacja, kt. najbardziej mi przypadła do gustu. Te 3 ujęcia sądzę, że wystarczą, żeby zorientować się o co chodzi. Kolory tła zmienne ze względu na pokazywany na bocznej ścianie (po prawej) film.
C7.1 C7.2 C7.3
Załącznik 130006Załącznik 130007Załącznik 130008
Fajna wrzutka, ciekawe kadry, podoba mi sie.
Gdybym sie juz musial do czegos przyczepic to C4 jakies takie nieostre, lekko chyba focus nie trafiony.
Ciekawe "instalacje" , dobrze wyszły na fotkach :)
Mis taki za mało wyrazisty - pogoda pewnie była słaba? M2 najciekawsze (ale nożyce do kwiatów następnym razem weź).
Z Cricoteki coś mi na pierwszy kolory leżą. Nie można było bardziej w stronę rzeczywistości? Bo domyślam się, że podłoga była biała/szara.
Witaj, zdjęcia fajne a szczególnie ostatnia wrzuta. Pozdrawiam.
Dziękuję za komentarze. Jedynie korygowałem cienie/światła, a w niektórych przypadkach zwiększyłem kontrast i nasycenie. Światło tam jest punktowe na obiekt nakierowane. Pewnie dlatego, żeby wyświetlane teksty były wyraźne. W niektórych miejscach było dość ciemno. Na kolor podłogi nie zwróciłem uwagi :oops:.
Co do misia - M2 - miś jest na ciemnym tle i kontrast między nim a krzakami wg mnie jest zbyt mały i się nie wyróżnia. Ale to moje subiektywne wrażenie.
Wracam do zdjęć nocnych. Nie wiem jak takie wywoływać. Głównie w OV daję kolor vivid i podbijam kontrast.
Kadr Waszych zdaniem OK? Któraś nadaje się do Galerii?
(PS. Exify dodane)
A. Załącznik 130293
B. Załącznik 130294C.
C. Załącznik 130295
D. Załącznik 130296
E. Załącznik 130297