rozpiętość - to po co dawaliby inną matrycę niż w e510? Jakby rozpiętości nie poprawili?Cytat:
Zamieszczone przez cra3y
Szkiełka -z e510 nie dają rady?
Wersja do druku
rozpiętość - to po co dawaliby inną matrycę niż w e510? Jakby rozpiętości nie poprawili?Cytat:
Zamieszczone przez cra3y
Szkiełka -z e510 nie dają rady?
inna, zeby byla przede wszystkim szybka w odczycie, to marketing rozglosi, o dynamice obrazu zaden producent nie wspomina sie w zadnej reklamie, dlatego mozna z tego rznac ile wlezie i tak masy sie nie kapna.Cytat:
Zamieszczone przez grizz
wez no sobie imatest, zrob przekos w ORF (instrukcje masz na stronie imatestu). wyniki ocen sam :-)
aha, jak nakarmisz jpegami (z widocznymi artefaktami wyostrzenia) to uzyskasz w okolicach 2000lw/ph co jest mitomanią i byle nowy końpakt 10mpix to potrafi.
PS: dobra, ide sobie cos poszperac przy silniczku, bo jeszcze wygnaja, a ja tu tylko sprzatam (przy linuksie).
EDIT:
grizz, nie pomylilem sie co do sensora, cytat z image-resource:
Kod:Though the Olympus E-3 has a 10-megapixel sensor like the E-510 and E-410, the new sensor has been improved to support the faster read speed to help enable five-frame-per-second continuous shooting.
Autor, autor...Cytat:
Zamieszczone przez celebrity plus
No wiesz :roll: To Rysiek Rynkowski śpiewa :DCytat:
Zamieszczone przez Woytec60
a moze jeszcze cos napisze, ze watek o jojczeniu, to dolacze sie: brakuje krecenia filmow - jest odchylany lcd, jest live view, zabraklo tyci. mi to akurat niepotrzebne, ale to bylby niezly szoker i hybrydziarze mieliby go na uwadze :-)
jak E3 bedzie klapą, to tez dobrze, za dwa lata kupimy go za 3333zl w kicie z 12-60 ;-)
Dzisiaj naprawdę coś się na forum dzieje.
Zdjęcia i porównania przewijają się od wątku do wątku, trudno to już ogarnąć...
Lampka w d70 też jest spawarką, tylko nie mruga. Ale jest zbędna.Cytat:
Zamieszczone przez gary
A wszystkie Ryśki to fajne chłopaki ??Cytat:
Zamieszczone przez celebrity plus
Jak wczoraj pół żartem proponowałem sondę i cytowałem śp Annę Jantar to np RE odpisał że nie załapał..
Pewnie fajne ale akurat tego Ryśka nie słucham.
Radek- jesli gdzies juz pisałes to sorry- miałeś toto dzis w reku czy jednak nie ?