Odp: Głosowanie popRAWka 7/2013
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
No, tak, On ma komputer, a my tylko kredkami. Bądź dobrej myśli, kiedyś to się zmieni. :mrgreen:
Też tak myślę:wink::grin: Inaczej bym nie startował:grin:
Kol. andtor2 dzięki wielki za głos. Ujawnię też na kogo ja głosowałem. Też na mojego największego rywala. A kto nim jest. Odpowiedz prosta... TY.
Krakmana lubię i to już pisałem kiedyś. Ale tak jak Ty uważam, że to powinna być poprawka bez montaży. W innym wypadku oceniamy różne kategorie w tym samym konkursie. Jaki to ma sens...żaden.
Ale nie rezygnuj z popRAWki. Można od Ciebie wiele się nauczyć.
Od Krakmana też, tylko w innej kategorii, jest świetny.
Cytat:
Zamieszczone przez
A56
Kol. andtor2 dzięki wielki za głos. Ujawnię też na kogo ja głosowałem. Też na mojego największego rywala. A kto nim jest. Odpowiedz prosta... TY.
Krakmana lubię i to już pisałem kiedyś. Ale tak jak Ty uważam, że to powinna być poprawka bez montaży. W innym wypadku oceniamy różne kategorie w tym samym konkursie. Jaki to ma sens...żaden.
Ale nie rezygnuj z popRAWki. Można od Ciebie wiele się nauczyć.
Od Krakmana też, tylko w innej kategorii, jest świetny.
Bardzo mi miło "rywalu":grin: Dość podobne wersje zrobiliśmy. Szanuję oczywiście wybór większości w głosowaniu. Tak powinno być. Jednak popRAWka powinna oscylować tak jak było wcześniej w dyskusjach. Typowa popRAWka lub pełna dowolność. Inaczej trudno porównywać poszczególne prace.
Zgadzam się z Tobą od pierwszej do ostatniej litery.
A czemu na siebie nie głosujecie? Jak premier idzie na wybory to głosuje na siebie albo swoją partię ;) :p
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
A czemu na siebie nie głosujecie? Jak premier idzie na wybory to głosuje na siebie albo swoją partię ;) :p
Jak nie idzie też.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Żaden z nas nie jest premierem, więc głosujemy według uznania.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
No trzeba by to rozważyć:wink::grin:. O ile pamiętam na siebie ostatnio głosowali niektórzy uczestnicy w kalendarzu Olympusclub. Nie mam aż takiego parcia na pierwsze miejsce żeby na siebie głosować:grin:
Szanując Wasze zdanie się wtrącę....
Wstawiłem w poście próbkę mojej poprawki jednocześnie pytając czy taka może być. Otrzymałem odpowiedź od kierownika poprawki, że tak....
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Szanując Wasze zdanie się wtrącę....
Wstawiłem w poście próbkę mojej poprawki jednocześnie pytając czy taka może być. Otrzymałem odpowiedź od kierownika poprawki, że tak....
Krak-manie ja szanuję przede wszystkim wynik głosowania. Choć przyznaję reguły powinny być bardziej przejrzyste. Fakt taka mała sprzeczność jest:grin:
W każdym razie pierwszy postaram się pogratulować. To tylko przecież zabawa jest:)