1 załącznik(ów)
Odp: Opowieści dziwnej treści :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
.... Porzucony przez Lego Lidzie Heniek, postanowil skonczyc ze swym zywotem nedznym, z usmiechem na ustach, na przekor tej puszczalskiej zolzie... calosc dopelnic mial Pindolino testowo puszczony na trase Legolandia - Wloszczowa...
pozdrowionka
Dobre, dobre :). No to już Ci daje szybką odpowiedź czemu Lego Lidzia Heńka miała gdzieś. Bo to straszna blachara jest i woli Lego Lodzia i jego nową furę bo dobrze się w niej lody liże (oczywiście te kupne). A Heniek co jej miał do zaoferowania? Drezynę plus bilet miesięczny na przejazd komunikacją miejską hihi :D. Nawet zegarka jej nigdy nie podarował za przejazd Pendolino :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...3&d=1382181255
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Chłopaki, co palicie i gdzie to kupić? ;-)
Fajne historie wymyślacie:-)
Adambieg ja palę czerwone duże Lucky Strike ;) :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Nie kupisz, wykupili całą dostawę na Polskę....:roll:
A resztę gdzieś pod Łodzią niebiescy panowie zgarnęli :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
A resztę gdzieś pod Łodzią niebiescy panowie zgarnęli :roll:
To jednak nurkowie musieli być skoro pod łodzią coś znaleźli ;) :-P. No chyba, że łódź była wyciągnięta na brzeg i przypadkowi spacerowicze z Marsa w kolorze niebieskim to znaleźli ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Chłopaki, co palicie i gdzie to kupić? ;-)
Fajne historie wymyślacie:-)
Nie palem, nigdy nie palilem:)
dzis jade do kuzyna na imieniny i nawet nie wypijem:)
a co!
kurde moglem isc na ksiedza....
tymczasem Heniek obmyslal plan jak odplacic sie pieknym za nadobne Lego Lidzi, ktora leciala na szybkie auta, a nie na milosc, a, ze leb mial jak sklep i pelen pomyslow, to i pendolino nie wytrzymalo i na bok zjechalo przypierdzielilo w dom z zagroda, flaki zwierzakow, zwloki ludzkie i czlonki i ogolnie rozpierducha po nie polsku totalny MAYHEM.
Na miejscu zdarzenia procz strazy ogniowej, dla Henka przybyl jego wierny druch DZEJK (aka wale wszystko co sie rusza doslownie i w przenosni) zawadiaka, ktory nikomu i niczemu nie odpusci (doslownie i w przenosni po raz kolejny), razem naczeli obmyslac chytry plan....
pozdrowionka
2 załącznik(ów)
Janeczek ja bym na miejscu Heńka i Dzejka uważał bo Lego Lidzia to nie tylko zwykła blachara jak ta poniżej :)
http://www.plotek.pl/plotek/10,82573...i__chyba_.html
To jest bardzo inteligentna, cwana i sprytna sztuka, która w dodatku obraca się w wysokich kręgach i każdego potrafi omotać i okręcić jak tylko chce. Wystarczy tylko, że ukaże kilka swoich wdzięków a całe gromady wysoko ustawionych oficjeli lgną do niej jak pszczoły do miodu :). A wiesz, że faceci często na swoją zgubę myślą nie tą głową co trzeba :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...6&d=1382188139
Ledwo się dowiedziała, że Heniek planuje zemstę to wykonała kilka telefonów i jak na zawołanie jej kochasie całą armię zebrali nie licząc się z kosztami. Udało mi się jedną fotę strzelić bo jak widzisz na zdjęciu już zaraz jeden podleciał i zakazał mi focić :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...5&d=1382188137
Powiedz Heńkowi aby bardzo uważał bo zawsze szkoda mi gości, którzy zakochują się w takich "sukach" :). A życie bywa tek przewrotne, że porządne osoby często trafiają na takie szma................teczki :)
P.S.
Ale wiecie co? Takie foty mają swoje plusy, ponieważ znalazłem akumulatorki Sanyo, których od dawna poszukiwałem. Okazało się, że były w nadajniku od helikoptera :D. No i przypomniała mi się historia Mirka, który opisywał jak coś znalazł po 20 latach :)
Co do znajdowania to mi się kawał przypomniał jak dziadek zabrał babcię do restauracji. Wpewnym momencie musiał iść do ubikacji. Po jakimś czasie przychodzi uradowany. Babcia pyta:
- Co się tak cieszysz?
- Bo jak sikałem, to mi sztuczna szczęka do klozetu wpadła i musiałem ją wyławiać.
- I co w tym takiego radosnego? - mówi babcia.
- No bo patrz - mówi dziadek - znalazłem jeszcze trzy zapasowe :D
wesoło w tym wątku:grin: i Czarny rzondzi:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
wesoło w tym wątku:grin: i Czarny rzondzi:grin:
W końcu to jego wątek :D
Pomysłowe Dobromiry tak mają.:grin:
A ja też plusa dać nie mogę.:cry:
Ech Czarus:)
Na nic armaty i likoptery Lego Lidzi, bo Heniek i Dzejk rodem z filmow sajens fikszyn zebrali ekipe nieczula na dziala i pociski...
team kreatur z piekla rodem, nieowybrazalne zuo przez duze O pisane.... drzyj Lego Lodziu, nadchodzi krwawa zemsta....
pozdrowionka