A tu schodami w dół
Wersja do druku
A tu schodami w dół
Fajne te Twoje ulubione schody. Przyciąłbym prawą stronę, tak by zostawić tylko jedną (frontową) ścianę.
Może i racja z tym przycięciem ale kwadrat mi tu nie pasuje a inaczej walnęłaby się cała kompozycja. Chyba że kwadrat...
Dzięki
Podobają mi się obie fotografie. Lubię Twoje spojrzenie na miasto, jest bardzo delikatne. Wyszukujesz motywy, tematy, które fotografujesz. Pamiętam, że kiedyś były drzwi, potem dzieci z tornistrami, a teraz schody. Bardzo interesujące streephoto, zupełnie inne od tego, które pokazuje nam Rafał Czarny, czy też ja od czasu do czasu uprawiam (nie porównuję tych stylów, tylko zauważam, że w obrębie jednego pojęcia, niby wąskiego, można robić zaskakująco różnie zdjęcia). Ty w większości wyszukujesz sceny, Twoje zdjęcia są poniekąd bliższe pejzażom. Czekam na następne ze schodami :)
Pzdr
Wlaśnie kwadrat.Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
Tak jak jest też mi się bardzo podoba, jedno z fajniejszych ostatnio :)
Drugie też niezłe, ciekawe drzwi tam, na górze.
Moze i z nich coś by się dało zrobić?
Zdjęcia super. Większość miejsc które fotografujesz znam z widzenia :D często w Tczewie bywam, bo to kilka kilometrów ;) Wiele ciekawych tematów w tym mieście można znaleźć.
Pozdrawiam
Ileż ciepłych słów... :oops: dzięki serdeczne.
Suchar... teoretycznie jest to street, w sensie "ulica" :D Ale na tym się kończy. To co funkcjonuje jako "street foto" to bardziej reporterka, ciekawe strzały sytuacji zastanych. Te moje to takie bardziej uliczne impresje.
Asfoto - hej ziom :D (a co to za "okolice"?)
Podobają mi się "schody" te w wersji B&W.Dobrze wypatrzone.Osobiście kadru bym nie zmieniał.
Brzuśce... taka mała wioska w stronę Pelplina. ;)
Schody BW - trafiasz w moje gusta :mrgreen: - rewelacja. Pasuje mi kompozycja, ale kwadrat - to już by było mistrzostwo świata ;) podkreśliło by statyczność jak i klimat zdjęcia.
No i podkreśliło by Czesia... :razz: