Odp: Pierwsze boje z OM-D
Cytat:
Zamieszczone przez
frosta
OM-D zawędrował do studia. Fotografowałem swoje dziaciaczki kiedy na zakonczenie postanowilem wlozyc Nikona do namiotu i sfotografowac go olympusem. Ja jestem zachwycony.
Nikonem czy OM-D ;)
fota oczywiscie zrobiona om-d i to on mnie zachwycił - na 30 calach bardzo dobrze wyglada to zdjecie w pelnej rozdzielczosci
Cenie sobie rozmiar om-d - streetphoto w tym aparacikiem to przyjemnosc.
Cytat:
Zamieszczone przez
frosta
Z przyjemnością do Twych "Bojów..." zaglądam, cieszę, się że i Tobie ten sprytny aparacik się podoba...
zajefajne choć wolałbym ciaśniej żeby wyeksponować "symetrie" sytuacji ; ) może kadr "pionowy" ; )
Dziekuje serdeczny kolego. Mimo wszystko caly czas tocze bój sam ze sobą, mam dwa DSLR ktorymi glownie pracuje na zleceniach. Brakuje mi odwagi aby przejsc calkowiecie na m4/3. Dzisiaj kolejny slub na ktorym bede uzywam w miedzyczasie OM-D. Brakuje mi szkiel - kit troche za ciemny. Moze 45 mm trzeba sobie sprawić.
Super fotka córki frosta.
Do ślubu polecam 12/2 - jeżeli potrzebujesz szerokiego - genialna jakość, będziesz zachwycony.
z punktu widzenia LOOK'u jako fotoślubnik lepsze jest duże DSLR - najlepiej z gripem do lampy :mrgreen: Wielkość ma znaczenie dla poczucia klienta że dobrze wybrał ;p
Na ostatnim fajnie wyszło z tymi dwoma planami :)
P.S. Tytuł wątku mocno odczłowieczony, ginie gdzieś pośród innych "Moich bojów" i "Moich zdjęć". Można poprosić moda o zmianę na bardziej spersonalizowany ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Na ostatnim fajnie wyszło z tymi dwoma planami :)
P.S. Tytuł wątku mocno odczłowieczony, ginie gdzieś pośród innych "Moich bojów" i "Moich zdjęć". Można poprosić moda o zmianę na bardziej spersonalizowany ;)
O, albo OM-D'ownictwo frostańskie :-D fajne nie?:mrgreen:
---------- Post dodany o 13:00 ---------- Poprzedni post był o 12:56 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
frosta
Miło tak popatrzeć na fajną fotę.