Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Żerniki Wrocławskie #21
Oprócz tego o czym pisał k@czy, ciekawa rzecz ze światłem.
Niebo prawie czyste, wygląda na to, że światła było dość a jednak zdjęcie ciemne :roll:
Zasadniczo i pobierznie powiem krootko, jajec mi nie urwala ta ostatnia fotografia ;)
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Zasadniczo i pobierznie powiem krootko, jajec mi nie urwala ta ostatnia fotografia ;)
pozdro
Uf... to całe szczęście...:) Pewnie by ci ich brakowało...:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
ok. Postaram się...
Pokombinuj może zeby tak w tym kierunku pójśćZałącznik 87854
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Uf... to całe szczęście...:) Pewnie by ci ich brakowało...:)
W moim wieku i z dwojka dzieci raczej nie tesknilbym zbytnio, o ile by oszczedzilo to co miedzy nimi ;)
pozdro
Mirek54 uwielbiam twoje poprawki... zawsze pokazujesz to co powinnam poprawić... i to naprawdę mi pomaga:)
Nyny co Ty gadasz...... :shock:
Napisz sobie w stopce : "Tylko prawdziwi twardziele mają jaja...!":wink:
Ale już o zdjęciach..... Ostatnia wieża , wygląda na to, że zrobiłaś zdjęcie późnym popołudniem, słońce jeszcze gdzieś tam operowało ale wszystko już było w cieniu....
Pisano Ci : wybieraj właściwą porę , jeśli warunki są do Doopy to odpuść, albo potrenuj kompozycję.....
więc jutro powtórka... znów wycieczka rowerowa... będzie super... oby tylko niebo dopisało... (bo już wiem że takie jakieś papierowe nie jest ok... :))
Wielu ludzi na takie dosadne uwagi obraża się, ale Ty , co mi się podoba, słuchasz i uczysz się... Tak dalej....
Przyjdzie moment jeśli wytrwasz, że będziesz innych poprawiać.....:grin: