Odp: Głosowanie popRAWka 9/2012 do końca świata
Inny by się tym chwalił a ja tylko mówię (piszę) :grin:
Nie, no nie odebrałem tego jako chwalenie się:grin::wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Ja zagłosowałem....
I jeszcze powiem , że jako "Miszcz Poprawki" dałem Wam szansę wygrać nie wstawiając swojej pracy. :grin::wink:
...taki już jestem ......:roll:
Tez jestem miszczem takowej.Kiedys tam raz cos wstawilem no i wygralem(no bo jak inaczej).Pozniej mnie prosili aby juz wiecej nie wstawiac,sie zgodzilem,nawet jakiegos medala mieli dac za te miszczostfo poprafki.Nie dali,moze juz nie maja.kiedys nawet dostalem Pw glosujemy na 16 czy jakos tak,pewnie przez pomylke.Ale bylo to zbiorcze PW.:mrgreen::-P:-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
....Pozniej mnie prosili aby juz wiecej nie wstawiac,sie zgodzilem,nawet jakiegos medala mieli dac za te miszczostfo poprafki.Nie dali,moze juz nie maja.kiedys nawet dostalem Pw glosujemy na 16 czy jakos tak,pewnie przez pomylke.Ale bylo to zbiorcze PW.:mrgreen::-P:-P
Oj tam, lubisz wrzucać swoje wersję i się dziwię, że nie ma Twojej pracy. Co do 16 i "zbiorcze PW" to nie panimaju.
PS.
Jak już powiedziałeś "a" powiedz i "b"
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Oj tam, lubisz wrzucać swoje wersję i się dziwię, że nie ma Twojej pracy. Co do 16 i "zbiorcze PW" to nie panimaju.
No widzisz ,nie ma.Jak prosza to trzeba sluchac a nie na sile czy sie wie czy nie wstawiac dzielo.
Ach wstawswoja wersje i napis mi jaki nr ma to glosa oddam,Napiszesz do innych tez oddadza.Mozesz nawet watka zalozyc glosujcie na mnie,a co?Bywalo i tak.:-P:wink::wink::grin::mrgreen::mrgreen:
PS.Wtedy co Ja i On wygrali to sie nie ma czym chwalic,poziom nie byl za wysoki.Ot cos jak w zaocznych,albo wieczorowych.Jestes uczestniczysz zaliczasz.:mrgreen::mrgreen:
Ja to i nawet moge "z" powiedziec
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
...Jak prosza to trzeba sluchac a nie na sile czy sie wie czy nie wstawiac dzielo....
Jakoś mnie nie przekonałeś:) Zawsze słuchasz się innych:wink: W sumie to Twoja decyzja i mnie nic do tego
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Jakoś mnie nie przekonałeś:) Zawsze słuchasz się innych:wink: W sumie to Twoja decyzja i mnie nic do tego
Aleście mi rozruszali wątek! Dziękować.
andtor2 +rep
mirek54 +1
Cytat:
Zamieszczone przez
Mr_Crowley
No, no, nie ma glosowania bo wywalili moja prace ot co, nie chwale sie ale tez bym wygral;)
Twoja praca była NAJLEPSZA. I tak wygrała, jak dla mnie. Będę ją pamiętać. A przy końcu świata regulamin nie powinien być tak restrykcyjny.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Aleście mi rozruszali wątek! Dziękować.
andtor2 +rep
mirek54 +1
A dla mnie to co !!!!!!!