Odp: Niczyje czyli bigos fotograficzny PaniNikt
"Coś z... " czyli jest więcej, z różnych miejsc, te wybrane przykładowo.
---------- Post dodany o 18:58 ---------- Poprzedni post był o 18:56 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Witaj PaniNikt,
i 18 i 19 trafione, tylko czemu ten ślicznitki horrorek(taki fajny klimacik!) "Polem" tak śródkadrowo?
Zobacz u siebie jak fajnie wygląda prze kadrowane, drzewo na gorący punkt, lewy górny "złotego podziału"
Pozdrawiam.
Ano, śródkadrowo, bo mi się zbieżność bruzd uwidziała. Ja wiem, że centralny kadr to "grzech śmiertelny" w fotografii, ale czasem robię wyjątek ;)
Pozdrawiam takoż.
Ten most w miniaturze to myślałem, że jakaś betoniarka z wysięgnikiem i fundamenty w mgle zalewa a tu proszę ZONKKKK i most wyszedł z otchłani.Co wymazywałaś z polnej foty?
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Ja wiem, że centralny kadr to "grzech śmiertelny" w fotografii, ale czasem robię wyjątek ;)
Pozdrawiam takoż.
Ty się nie przejmuj żadnymi zasadami i regułami bo jak ich nie będziesz łamać to nie poznasz żadnych granic :). Tu nie ma fotoradarów i punktów karnych nie załapiesz :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Co wymazywałaś z polnej foty?
Brudy z matrycy, które bezlitośnie się we mgle pokazały po ostatnim sezonie. Tylko ciiii.... :mrgreen:
Nie widziałam, że to widać.
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Brudy z matrycy, które bezlitośnie się we mgle pokazały po ostatnim sezonie. Tylko ciiii.... :mrgreen:
Nie widziałam, że to widać.
I to jak CHOLERA. Co Ty na tej matrycy miałaś? Lakier z paznokci Ci skapnął? ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
I to jak CHOLERA. Co Ty na tej matrycy miałaś? Lakier z paznokci Ci skapnął? ;)
A to już niestety wiek monitora. Nie wszystko widzę w czasie obróbki. :(
To wygląda jakby filtr był zachlapany, mazaje są. Syfki na matrycy to raczej mniejsze... :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
To wygląda jakby filtr był zachlapany, mazaje są. Syfki na matrycy to raczej mniejsze... :roll:
To też możliwe, bo taki mgło-deszcz był. Wobec tego wybaczcie niedoróbkę, a raczej niedopatrzkę :(
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
To też możliwe, bo taki mgło-deszcz był. Wobec tego wybaczcie niedoróbkę, a raczej niedopatrzkę :(
Wyluzuj kobieto. Nikt Cie nie chce mordować :)
Ależ... ja się nie spinam :lol:. Spoko luz. Tylko stwierdzam, że pora za nowym ekranikiem się rozejrzeć.