Odp: Klatka pełna obrazków vol 2 - Czyli z kamerą wśród modelek
Cytat:
Zamieszczone przez
Sapphiron
Wiesz że tym postem strzelasz w kolano 98% użytkowników tego forum? ;)
Myslisz,ze tylko 2% tutaj potrzebuje jakiejs pomocy,dyskusji i Swoich zdjeciach???Jestes pewny, ze 98% to swiadomi zawodowcy,profesjonalisci??.
Popatrz w galerie uzytkownikow,moze nie zagladales?
Jesli Twoim zdaniem 98% juz wie co gdzie kto i z kim to.......Ach nie pisze wiecej.:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Nie.Nie przyszlo mi nawet przez chwile.
Dlaczego?Ano dlatego,ze jak by mialo byc jak jest to autor nie wstawial by na jakims forum do komentowania i czytania komentarzy.
Po prostu nie mial by czasu na takie pierdolki jak ochy i achy pod foteckami.
W tej branzy Ci co fotografuja i wyniki ich sa takie jakie mialy byc nie maja czasu na fora,Ich bardziej interesuje nastepne zlecenie a nie koment jakiegos mirka, janka czy nawet epicure.
Kompletnie tego nie rozumiem. Dlaczego ktoś, kto robi zdjęcia takie, jak chce robić, ma być najbardziej zarobionym człowiekiem na świecie i nie mieć ani chwili wolnego czasu na relaks?
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Kompletnie tego nie rozumiem. Dlaczego ktoś, kto robi zdjęcia takie, jak chce robić, ma być najbardziej zarobionym człowiekiem na świecie i nie mieć ani chwili wolnego czasu na relaks?
Nie kombinuj i nie odwracaj pod swoje przemyslenia.Tu calkiem o co innego chodzi.Mnie nie zakrecisz.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Jesli Twoim zdaniem 98% juz wie co gdzie kto i z kim to.......Ach nie pisze wiecej.:mrgreen:
100% nie wie bo nawet ten co dużo wie to za dwa dni stwierdzi, że czegoś nie wiedział i się tego własnie nauczył ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Nie kombinuj i nie odwracaj pod swoje przemyslenia.Tu calkiem o co innego chodzi.Mnie nie zakrecisz.
No to może napisz, o co Ci chodzi, bo ja nie rozumiem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Myslisz,ze tylko 2% tutaj potrzebuje jakiejs pomocy,dyskusji i Swoich zdjeciach???Jestes pewny, ze 98% to swiadomi zawodowcy,profesjonalisci??.
Popatrz w galerie uzytkownikow,moze nie zagladales?
Mireczku, przeczytaj jeszcze raz, pomyśl i jak nie zrozumiesz to przeczytaj jeszcze raz.
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
No to może napisz, o co Ci chodzi, bo ja nie rozumiem.
Poczytaj watek a nie tylko post.
Autor dopytuje o rozne technikalia,pyta o rozne rzeczy dotyczace fotografi przedstawianych.Czasem przyzna racje,czasem przedstawi swoje.Dyskutuje.Nie nalezy do snobow typu "Bo tak mialo byc"A jesli dyskutuje slucha wyciaga wnioski to sie uczy.Nie traktuje forum jako relaksu typu "a popatrzcie sobie jak profi robi.Uczcie sie."
---------- Post dodany o 13:31 ---------- Poprzedni post był o 13:29 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Sapphiron
Mireczku, przeczytaj jeszcze raz, pomyśl i jak nie zrozumiesz to przeczytaj jeszcze raz.
To Ty myslisz o tej drugiej grupie.Ja nie.
Ty myslisz o komentujacych ja pisalem o wystawiajacych.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Autor dopytuje o rozne technikalia,pyta o rozne rzeczy dotyczace fotografi przedstawianych.Czasem przyzna racje,czasem przedstawi swoje.Dyskutuje.Nie nalezy do snobow typu "Bo tak mialo byc"A jesli dyskutuje slucha wyciaga wnioski to sie uczy.Nie traktuje forum jako relaksu typu "a popatrzcie sobie jak profi robi.Uczcie sie."
Ale czy to ma świadczyć o tym, że nie wolno mu zrobić takiego zdjęcia, jakie chce zrobić?
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Ale czy to ma świadczyć o tym, że nie wolno mu zrobić takiego zdjęcia, jakie chce zrobić?
Oczywiscie,ze wolno.Tylko czy jestes na 100% pewny tego,ze wstawiajac On wie O tym??
Jesli wstawiajac fotke i opisujac ja napisze,ze zrobil taka bo taka chcial,to bede pod tym katem na nia patrzyl.
Ale jesli wstawi,i po kilku komentarzach(drobnych uwagach)konczy dyskusje,ze tak mialo byc,to.....A bywaja tacy,bywaja.:mrgreen::mrgreen:
Mirku, znów zaczynasz fizolofować... ty tak z nudów czy tak już na starość?