najbardziej przypadło mi do gustu 37
Wersja do druku
przypadlo mi do gustu zarowno samochodowe jak i pan z traba , to miejsce z ostatniego stwarza swietne sytuacje ,moze warto w odpowiednym ukladzie poczekac az beda przechodzic tamtedy ludzie ,pozdr
No niestety trochę bym się naczekał - takie oświetlenie jest miedzy 7 a 8.30 rano mniej więcej w okolicach października. Zdjęcie zrobione na wewnętrznym dziedizńcu loftów na Księżym Młynie na terenie dawnej przędzalni Scheiblera. Genialny pomysł na ożywienie dzielnicy (czytaj: zamiana przędzalni-molocha na kilkaset loftów) jak na razie nie do końca się udała - zamieszkałych jest może 10% apartamentów. Podobno powodem odstręczających potencjalnych nabywców jest specyficzny zapach stęchlizny, którego developerowi nie udało się do końca pozbyć... Tak czy inaczej, nikt tamtędy nie spaceruje...
Pozdr
Chwila wolnego to wrzucę dwa z szuflady.
42Załącznik 74285
43Załącznik 74284
Pozdr
wg mnie ciekawsze 43
Zgadzam się, 43 górą
43 fajniejsze ale za to w 42 dziewczynka ma bardzo fajnego "cieniowego" towarzysza :)
Oba są fajne. Tylko w tym 42 się trochę za dużo dzieje. Ale widzę, że nie dało się wyektrachować tylko huśtawki (dziewczynka + cień). Może w większym formacie (np. na cały monitor) jest lepiej.
Tak, niestety nie dało się.
Dzisiaj moskiewska bieda. Od frontu i z tyłu. Zawsze mam opory przed zrobieniem zdjęć takich osób. Przynajmniej parę rubli zostawiłem w podzięce...
44
Załącznik 74385
45
Załącznik 74384
Pozdr
podobaja mi sie oba ostatnie , co do 42 to moze winietka pomoze ,pozdr