niedlugo ma byc jakis zlot w Warszawie
Wersja do druku
niedlugo ma byc jakis zlot w Warszawie
I mam nadzieję, widzimy się!
PLENER W WARSZAWIE 4 września 2011
Osiem, powieś na klacie tabliczkę z napisem " PRESS FOTO " i też będziesz PROFI :-D
Achtung! Wnimanije! Uwaga!
k oma 35 tfu ... Weźcie latarki jakieś i wygodne butki, będziemy focić z łachy wiślanej mosta i stare mniasto. Po czym takie fiku-miku co się salsa nazywa, bo na łasze jest klub salsy.
Pozdrawiam
Ja
To ja już z samej salsy zrezygnuję, a co do spotkania to postaram się być;) Może mi się uda coś zrobić czego wszyscy nie zjadą:P
jezeli nadal interesuja cie ptaki w locie to ponizej masz linka do mojego watku
zdjecie 58 jest z E-3 i 50-200 swd
przepis na fotke dokladnie jak podalem wczesniej w linku do watku AF-C ptaki w locie
https://forum.olympusclub.pl/threads...age40?p=748224
57 zrobione tym samym zestawem tyle ze kaczka nie chciala latac
Wątek ten rozpoczął się od opisanych przeze mnie problemów z obiektywem. Dla zainteresowanych. Właśnie mój obiektyw wraz z body (też zgłosiłem lekka usterkę polegającą na samoistnym przestawianiu się trybu fotografowania raz na kilka włączeń) wrócił z serwisu. Stwierdzono nieprawidłową pracę obiektywu jak i usterkę w samym body (tę o której pisałem). W body wymieniono jego górny panel. Aktualnie wszystko działa bardzo fajnie. Obiektyw ostrzy dużo szybciej a tryby w body samoistnie się nie przełączają przy włączeniu urządzenia.