Odp: I jeszcze dwa do oceny
Cytat:
Zamieszczone przez
aldii
i jeszcze jedno
Tam nikogo wiecej nie bylo ?Tylko was dwoje??
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Tam nikogo wiecej nie bylo ?Tylko was dwoje??
Jakbyśmy byli tylko my to myślę że mimo mojej skromnej wiedzy zdjęcia byłyby bardziej dopracowane i zaplanowane. A tak to starałem sie jak moglem żeby uchwycić moment.
Cytat:
Zamieszczone przez
aldii
Jakbyśmy byli tylko my to myślę że mimo mojej skromnej wiedzy zdjęcia byłyby bardziej dopracowane i zaplanowane. A tak to starałem sie jak moglem żeby uchwycić moment.
Sa dwa rodzaje obiektow do focenia.
1.Obiektyw widzi inaczej jak oko.Ten jeden rodzaj bedzie nawiazywal kontakt i bez zadnego kunsztu zrobisz bardzo przyjemne w odbiorze zdjecia.
2.Ten drugi rodzaj sie po prostu do focenia na goraco nie nadaje.Trzeba czasu,swiatla,dyskusji,a mimo to jak mine wywali to ...I wlasnie takich nie powinno byc na edukacyjnych spotkaniach dla ogolu.
Mysle,ze nawet po spedzonych kilkunastu razem godzinach i prob nie ugotujecie nic co mozna by zjesc.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Sa dwa rodzaje obiektow do focenia.
1.Obiektyw widzi inaczej jak oko.Ten jeden rodzaj bedzie nawiazywal kontakt i bez zadnego kunsztu zrobisz bardzo przyjemne w odbiorze zdjecia.
2.Ten drugi rodzaj sie po prostu do focenia na goraco nie nadaje.Trzeba czasu,swiatla,dyskusji,a mimo to jak mine wywali to ...I wlasnie takich nie powinno byc na edukacyjnych spotkaniach dla ogolu.
Mysle,ze nawet po spedzonych kilkunastu razem godzinach i prob nie ugotujecie nic co mozna by zjesc.
Ten komentarz dotyczy mnie czy modelki?:mrgreen:
Odp: Kilka zdjęć z moich zbiorów
Mogę prosić o komentarz :wink:
Jedyneczka wyglada jakby przewracala sie do tylu, chociaz temat fajny, czworka zbyt przycieta z prawej ( ja tam lubie okienka) :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
aldii
Mogę prosić o komentarz :wink:
1,2,3 manna kasza ostrości brak.
4 krzywo wspak
5 jakoś za wiela doła
Z tym brakiem ostrości to ja już głupieje. Nie wiem gdzie jest problem. Ja jakos tego nie widzę. Czy mój sprzęt jest taki słaby czy powinienem robić zdjęcia ze statywu ?