Przyjemnego, bezawaryjnego użytkowania.
Wersja do druku
Przyjemnego, bezawaryjnego użytkowania.
A mówią, że system 4/3 się kończy. Gratuluję wyboru.
Zacytuję "...będzie Pan zadowolooonyyyy..." :esystem:
Tak jak pisałem Ci wcześniej, nie bój się "wielkości" E-620, to mało większy aparat niż seria E-4xx, a bardziej funkcjonalny /mimo opinii innych, moim zdaniem dużo bardziej funkcjonalny/. Sam miałem E-420 oraz E-450 i gdyby nie brak stabilizacji:?: Polowałem na 620, wybrałem Nikona D5000 i powróciłem do Olympusa:wink: Tym razem ze względu na swoją wygodę, możliwości oraz wielkość i wagę wybrałem E-PL2:wink:
Jak to się kiedyś u nas na mazurach mówiło /około I połowy lat 90, pracowałem jako prezenter muzyczny w Rucianem - Nidzie/:
- piję EB
- palę HB
- moja dziewczyna używa OB
- i jest OK:wink:
Miłego focenia:grin:
mam nadzieję:)
fakt - cena odstrasza i jestem świadomy, że mogłem zrobić coś taniej z SONy, ewentualnie kupić używane szkło, ale ta puszka w porównaniu z tym co miałem, to na prawdę niebywały skok i jestem zadowolony:)
Gratuluję i zazdroszczam 70-300.Owocnego focenia .
Gratuluję wyboru -sam mam e- 30 to podobny technologicznie aparat - będziesz na pewno zadowolony. Pokaż czasem fotki w wątku, pochwal się czasem.
Pozdrawiam AP.
tak wszystko nowe, tzn. E620, dwa kity, 70-300, grip. Dziś chwilkę się pobawiłem w parku, już po zmroku niestety, ten grip to świetna sprawa, po podłączeniu tele, zestaw jest dość ciężki, a dzięki HLD-5 wszystko bardzo wygodnie się trzyma:)