Mnie również 40. się najbardziej podoba. :grin:
Kadr ten jak dla mnie byłby jeszcze lepszy, gdybyś kadrowała w pionie, może z kawałkiem łodygi i bez dodatkowej gałązki (pąków) w tle.
Wersja do druku
Mnie również 40. się najbardziej podoba. :grin:
Kadr ten jak dla mnie byłby jeszcze lepszy, gdybyś kadrowała w pionie, może z kawałkiem łodygi i bez dodatkowej gałązki (pąków) w tle.
40 najfajniejsze.
no :) jak już wszyscy zauważyli... 40 the best :)
39. hmmm nie wiem...jakoś mi tak średnio się podoba;) a w 41. naprawde świetnie wyszedł ten niebieski kolor :) aczkolwiek ułożenie kwiatków... do mnie nie przemawia:) ale kolor :) mega :D
40 - superek.:)
Bardzo wszystkim dziękuję. Próbowałam w pionie, ale jakoś pusto mi się wydaje i bardziej podchodzi mi tamta wersja. W pionie i z trochę dłuższą łodygą wygląda mniej więcej tak:
42
Usiadz sobie "po turecku" przed tym irysem.Popatrz na niego z kazdej strony,z gory,zajrzyj do wnętrza.Zastanow sie jak bys go chciala pokazac inaczej jak wszystkie te,ktore do tej pory widzialas.Popatrz,moze znajdziesz w nim cos szczegolnego co warte jest pokazania innym.Jesli calych kwiatkow w necie jest miliony Ty sie zbliz,tnij,pokaz jego maly wycinek,pokaz go tak jak nie kazdy go widzial.
Moze tak-nie jest to wybitne dzielo,ale lepiej wtedy nie umialem
witaj Izo
dawno nie zaglądałem...
dziś przejrzałem wątek z przyjemnością, będę zaglądał częściej
pozdrawiam
Gubię się w tym wszystkim bo zawsze jest za blisko i źle bo kawałek ucięty, a się nie powinno lub za daleko i tło odwraca uwagę. Za duża lub za mała GO. Już sama nie wiem jak wszystko robić. Jak tylko będzie wiosna dostosuję się do Twoich rad i będę oglądała kwiatka godzinę zanim zrobię zdjęcie, mam nadzieję, że zrobię piękne dzieło :grin:
Te Twoje są piękne
Ja również wcześniej myślałam nad takim kadrowaniem ale szkoda mi było tego w tle. Zresztą nadal podoba mi się tak jak było na początku :-P
Cieszę się, że Ci się podoba
Nie ma za co :grin: Mi również się podoba, ale nie tak jak tamta
Dla odmiany coś świątecznego. Ta choinka jest krzywa dlatego, że ją tak postawili, starałam się prostować na budynki. Choć pewnie i tak perspektywa leży.
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
43
44
45