Witaj po urlopie :)
Fajne widoki przywiozłaś
Ostre słońce nie jest sprzymierzeńcem fotografa ale można było się postarać :-P(zał. 1)
Ja bym to widział tak jak w zał 2
Wersja do druku
Otóż to. Mogłam w sumie spróbować go wystemplować ale nie wiem czy dobrze by to wyszło :wink:
Fajnie Cię widzieć :grin:
Starałam się jak mogłam :oops: Co z nebem zrobiłeś, bo ja czyniłam różne próby i nic mi nie wyszło :oops:
Fajnie Ci to wyszło. Kadrowałeś widzę podobnie. Jednak beton jest ble :-P
Czary! :-P
Niebo wklejone :wink: Chodziło mi tylko o pokazanie jak by wyglądało, gdyby trochę inaczej naświetlić. Ja, często w takich trudnych do oceny naświetlenia miejscach, ustawiam BKT na 1EV. Jest szansa, że któreś naświetlenie będzie dobre. A jak nie, to jest z czego zrobić "kanapkę" na warstwach.
powiem tak zał 1 WYŚMIENITY :)
-mozna i bez wklejania,tak bardziej w strone kiczu:wink:.Takie waskie uliczki maja swoj niezapomniany klimat
Uliczka z poprawkami helmutha jest super.
Pozdrawiam.
Nie mów, że pędzlem pojechałeś :-P Ale i tak fajnie Ci wyszło :grin:
Uliczek jeszcze trochę mam ale czekam by mi się opatrzyły i wtedy może jeszcze coś wybiorę :wink:
Faktycznie ładnie mu wyszło. Również pozdrawiam :grin:
Masz rację. W tych głębokich cieniach ciężko o dobrą fote :roll:
A dzisiaj dla odmiany panoramka :mrgreen:
Panoramka trochę wąska, choć poprawnie sklejona. Brakuje mi dołu w środkowej części.
Może lepiej byłoby pokazać węższą panoramę z wykorzystaniem lewej strony z tym murem i masztem :roll:
No zgadza się. Kleiłam z 7 fotek więc trochę mi poszarpało i musiałam tak wąsko kadrować. Z tym masztem z lewej to rację (też bym w sumie tego tak widziała) ale niestety to pierwsze zdjęcje panoramki, bo obok tłumy zwiedzających. Nie chcialm ich mieć na pamiątkę. Podejedę jeszcze raz i spróbuję na rzecz dołu ciachnąć boki z deka :wink:
Miło, że wpadłeś... do wątku mojego znaczy się :-P