Pięknie. Daj adres, przyślę Ci liścia (a nawet dwa). :)
Wersja do druku
Pięknie. Daj adres, przyślę Ci liścia (a nawet dwa). :)
Jakie śliczne :)
dobry kicz nie jest zły :)
Pluje sobie w brodę ponieważ połowa zdjęć którą wczoraj zrobiłem nadaje się do kosza :) Nie wiem jakim cudem miałem ustawione ISO 1600 :) no cóż...
zdaża się
Trza zbierać chrust bo zima Panie idzie... Zimny, jesienny nastrój dobrze uchwycony i tylko surowa przyroda. Ostatnia fotka prawie jak HDR.
Ostatnie jak dla mnie SUPER :grin:
Gdzieś ty był? ;) Całkiem podoba mi się środkowe zdjęcie, bo jest zupełnie surowe.
Park Narodowy Brecon Beacons usytuowany w środkowej Walii, Jeden z trzech parków narodowych w tym kraju. Charakterystycznym jego elementem są jedne z najbardziej widowiskowych wyżyn uformowanych na powierzchni 1347 km2. W chwili obecnej są one uznane za jedne z najważniejszych geologicznych krajobrazów w Europie. Całość zaliczana do gór kambryjskich. Miało być polowanie na jesień a okazało się że na szczytach do kostek śniegu :)
Park utworzony w 1957 roku,
ze wzgledu na fakt że jest to surowe i dzikie miejsce o charakterystycznych warunkach klimarycznych w tych górach ma miejsce selekcja do SAS (Special Air Service) zakładają wielgachne plecaki i chodzą w kółko na górę i w dół.
Największy szczyt Pen y Fan 886 m n.p.m.
Bardzo piękne miejsce i piękne fotki