rafał: a czy ten kaszan podobny jest do moich? :mrgreen:
Wersja do druku
rafał: a czy ten kaszan podobny jest do moich? :mrgreen:
Aga, korzystałem ze ściągi. Olifant, mój dragan niepodobny do Twojego. Jutro spróbuję jeszcze raz.
Fajna fotka,
Mam takego paskudnika wkleje u siebie
16.
triumfujący drapieżca ;)
17.
jeszcze kęs
16 fajna - Jak z filmu krótkie spięcie ;)
Świetne foty. Jak z terminatora.
dzięki ;) swoją drogą to niezła beka jest z tym. to jest centrum rozrywki 'copernicus'...a w zasadzie miało być. taki element wielkomiejskiego luksusu jaki miał w moim kochanym mieście powstać - parkingi, centra handlowe, pasaże itp...wiecie. problem polega na tym, że kasa pochodziła od prywatnego inwestora, który w połowie budowy poszedł siedzieć i budowa stanęła. aż w końcu po paru latach postanowili wyburzyć, ruszyły prace niedawno :roll:
Zdecydowanie bardzo dobre foty. 16 swietne :)
To takie polskie... To w Polsce typowy przebieg wiekszych inwestycji: zaczyna sie, potem inwestor idzie siedziec za przekrety przy tej operacji, wszystko staje a potem tak zostaje po wieki lub zostaje rozebrane... ;) No a potem, dwadziescia lat pozniej ktos te sprawe na nowo rozgrzebuje...;)
Pzdr
Oli, a jak to wygląda w kolorze? Maszyny często mają fajne kolory, nieraz ciekawe kontrasty powstają.
mocne foty, pierwsza jak z nocnego horroru gdzie w drugiej się spełnia w zagładzie dla której została stworzona. :D